x

Đokovići su stanari za poželjeti! Sami kuhaju i kupuju: Komšije Novaka i Jelene otkrivaju kako se par ponaša kada je u Beogradu !

U pauzi između teniskih obaveza najbolji teniser svijeta Novak Đoković je sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom, kćerkom Tarom i dadiljom došao u Srbiju, a komšije kažu da ga viđaju više od Jelene, kao i da je veoma neposredan i da se šali i razgovara sa svima koje sretne.  

- Novaka viđamo češće nego Jelenu, on potpuno opušteno izađe sa djecom i igra se. Iako je javna ličnost i najpoznatiji teniser na svijetu, nema nikakav problem da se sasvim opušteno šeta i uživa sa porodicom, kao i običan svijet. Vozi djecu u malim automobilima, dok Stefan vozi i bicikl po kompleksu. Priča sa ostalim mamama i tatama djece sa kojima se njegovi mališani igraju, kao da nije to što jeste. Jelena rijetko izađe tu ispred zgrade da sjedi, uglavnom je u prolazu. Ne zadržava se napolju - kaže Jelica i dodaje:

- Zajedno idu do obližnjeg marketa da kupe osnovne potrepštine. Kao i svi ostali, kupuju toalet-papir i neke namirnice, što govori o tome da spremaju hranu sami. Ono što znam je da je obezbjeđenje uvijek u blizini, ne možete da ih vidite ako ne obratite pažnju jer ne idu tik uz Đokoviće. Dadilja je došla sa njima iz Monte Karla, a ne znam da li im još neko u stanu pomaže. Novak se javi svima u ulazu ljubazno i razmijeni par rečenica: “Dobar dan, kako ste? Šta radite?”.


Fotografiše se sa svima koji mu priđu, baš sam prisustvovala jednom prilikom takvoj sceni gdje se grupica ljudi libila da li da mu priđe ili ne. Na kraju im se on nasmijao i bukvalno prišao on njima. Mislim da je zapravo njegova veličina baš u toj jednostavnosti koju posjeduje i što mu ta popularnost ne predstavlja ništa značajno. Ponaša se prirodno, zato je i car nad carevima u svetu.

Komšije kažu da je kad su u Beogradu u stanu porodice Đoković često veoma živo, da su tu roditelji i prijatelji, a da kada nisu u Srbiji o stanu brinu dvije žene zadužene za čišćenje i obezbjeđenje.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.