x

Doktor emocije, dobrog derneka i punih klubova: Armin Bijedić izdominirao subotnjim nastupom, mnogi ostali bez mjesta! (GALERIJA)

Već je dobro poznato da je Armin Bijedić kralj dobrih provoda. Već je postao omiljen u mnogim gradovima BiH, dijaspori, ali naravno, uvijek je najsrdačnije dočekan u svom Sarajevu. 

Club Coyote

Mala Aleja 57

Armin Bijedić ne staje kada je posao u pitanju. Ove subote je nastupao u klubu Coyote, a za njegov nastup se tražila karta više. Dupke pun klub je bio spreman na lom kakav zna prirediti samo Armin. 


Bijedić obara rekorde posjete gdje god da dođe. Za njega kažu kako je jedini, pored Šabana Šaulića, koji može izazvati posebnu emociju i rasplakati one koji ga slušaju. Emocije koje izaziva uvijek su neopisive, pa je tako bilo na još jednom nastupu. 


Brojni ljubitelji Arminovog lika i djela sjatili su se u klub da bi uživali. Naravno, svojim repertoarom je pronašao žicu svih prisutnih. Izvodio je nešto brže numere, rasplesao brojne goste, doveo atmosferu do usijanja, a onda ih dotukao baladama što je bio šlagvort na nezaboravnu žurku. 


Armin Bijedić svakako nastavlja sa svojim nastupima, a pored toga što je jedan od najtraženijih klubskih pjevača, treba spomenuti kako je on jedna od omiljenih osoba za privatna slavlja ljudi iz raznih sfera života. 


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.