x

Dolazim do trenutka kada razmišljam da li je vrijeme da stanem: Baka Prase iskreno o cijeloj situaciji oko suđenja!

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, redovno se oglašava na Instagramu nakon što su ga optužili za komunikaciju sa maloljetnom ženskom osobom.

On je ovim putem, vidno iznerviran i izrevoltiran, podijelio sa fanovima da je snimio video o cijeloj situaciji i objasnio im kako se ne predaje u ovim trenucima i da je ponosan na to što svoju komunikaciju sa fanovima zasniva na iskrenosti.

Na storijima je podijelio sljedeće riječi:


- Samo ne mogu da skapiram koliko su neki ljudi napaćeni da bi im najveća životna radost bila da se meni desi nešto loše. Kažu sil.vanje, idem u zatvor, p.dofilija. E idioti bolesni, jedva čekam da odem na sud, da pregazim sve i svima dokažem da sam u pravu i onda da se smijem dok vi pjenite. Snimio sam video jer se ponosim time da sam uvijek iskren prema svojoj instituciji i to mi je jedino bitno. Svako neka misli šta želi , ja ću uvijek donijeti dokaze.


Dolazim do trenutka da razmišljam da li je vrijeme da stanem, ali neka, lambo čeka. Ja ću biti na vječnom suđenju ni zbog čega što sam uradio, već samo zato što sam ,,Baka Prase", lik koji je ni iz čega napravio sve. Neka. Samo me gazite, ali vam se kunem da ću biti jači nego ikad poslije ovoga i tako sve jači i jači. Čitam vaše poruke i to je jedina stvar koja mi trenutno izmamljuje osmijeh na lice jer vidim koliko vas je uz mene i to mi olakšava cijelu ovu situaciju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: idjtv.com

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy