x

ĐOLE ĐOGANI OTKRIO SVE TAJNE LUNE I ADAMA: Pukli 1700 eura za NOĆ, pili šampanjac, pušili TOMPUSE, a onda je stric ispao ŠMEKER! Kad ovo Anabela čuje...

Luna Đogani, kćerka Anabele Đogani i densera Gagija, koja je postala rijaliti zvijezda, i Adam Đogani, za popularnost duguju svom stricu Đoletu Đoganiju, jer da njega nije bilo prije nekoliko godina da im pomogne, pitanje je da li bi imali šta da jedu.

Naime, Luna i njen brat od strica, Adam Đogani, za jedno veče spiskali su sav novac na zimovanju, pa je morao da im pomogne stric Đole Đogani da bi imali šta da jedu.


"Luna i Adam su bliski rođaci, a to podrazumijeva da često idu u provod i na putovanja zajedno. Prije tri godine njih dvoje su sa svojim društvom otišli na Zlatibor na doček Nove godine, a samo dan nakon dočeka stvari su krenule po zlu. U noći kada se slavila Nova godina, Đoganijevi su bili toliko bahati da su potrošili čak 1700 eura samo na provod. Pila su se skupa pića, šampanjci i vina, pušili su se tompusi i na kraju je ceh bio ni manje ni više, nego dvije profesorske plate. Luna i Adam nisu imali kud, pa su taj račun pokrili, a sutradan se hvatali za glavu", priča izvor koji se sa njima provodio na Zlatiboru.


Kako Luna nije smjela da kaže Anabeli i Gagiju koliko je novca potrošila za jedno veče, ona i Adam su došli na ideju da pomoć potraže od Đoleta.


"Bili su švorc. Gotovo da nisu imali para ni za hranu i morali su brzo da se snalaze. Luna se bojala reakcije svojih roditelja, a Adam svojih bližnjih takođe, pa su kontaktirali Đoleta. Objasnili su mu u kakvoj su situaciji, a on nije mogao da vjeruje šta sluša. Očitao im je lekciju, a onda je ispao šmeker i poslao im 150 eura kako bi na zimovanju ostali još koji dan. Luna i Adam nisu mogli da pronađu riječi da mu zahvale na finansijskoj pomoći", navodi sagovornik i dodaje da to nije jedini put kada je poznati denser pomogao svojoj bratanici.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.