x

švalerčina

Đole vara Vesnu na njene oči sa porodičnom prijateljicom? Komšiluk šokiran: Jadna žena, kako ga nije sramota?

Densera Đoleta Đoganija kamera emisije "Paparaco lov“ uhvatila je u trenutku dok je navodno u kolima razmjenjivao nježnosti s nepoznatom ženskom osobom.

U pitanju je navodno žena koju Đole poznaje preko 20 godina, saznaje Kurir.

"Đole i ta žena, koja ne može ni da priđe Vesni i njenoj ljepoti, poznaju se preko 20 godina i ona vodi Đoletove poslove, nešto im je i pomagala. Neki čak pričaju i da im je bila menadžerka. Oni su dugogodišnji porodični prijatelji", kaže komšinica za Kurir i dodaje:


"Dolazila je kod njih u stan. Kada smo ih vidjeli u emisiji, komšiluk je bio šokiran. Jadna žena. Da li je moguće da je varao Vesnu praktično na njene oči. Sramota".

I dok javnost bruji o tome da li je Đole i Vesnu prevario kao što je prevario Slađu sa Vesnom, denser je odlučio da se ne oglašava ovim povodom.


Za to vrijeme, Đoletova prva supruga Slađa rekla je da je čula da postoji snimak njegovog navodnog nevjerstva, ali da ne želi da ga komentariše.

- Javili su mi da su ga navodno snimili sa drugom ženom, ali ja to nisam vidjela svojim očima. Smatram da svako ima pravo da sa svojim životom radi šta želi i da nosi konsekvence za svoje postupke - rekla je Slađa Delibašić.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.