x

tuga

Donosimo video posljednjeg ispraćaja novinarke Edine Šukalo!

Novinarka Edina Džemidžić Šukalo je danas ispraćena na vječni počinak. Vijest o njenom preranom odlasku potresla je mnoge - brojne pripadnike estrade, prijatelje, porodicu i rodbinu... Edina je iznenada preminula u subotu u 51. godini, a ukopana je danas u 13h u Aleji veterana na sarajevskom groblju Vlakovo.


Bol, tuga i tišina vladali su na posljednjem ispraćaju svima drage Edine Šukalo, koju svi znaju kao velikog profesionalca i osobu koja je uvijek spremna pomoći. Pomagala je svojim radom i poštovanjem, između ostalog, brojnim pripadnicima estrade sa kojima je sarađivala svojim djelovanjem kao voditeljica na Kalman Radiju, te putem portala Estradnjaci.ba, koji je uređivala.


Ado Karišik je spustio Edinu u mezar

Na posljednji ispraćaj ove novinarke u Aleju veterana na Vlakovu danas su došla brojna lica sa estrade, kao i pripadnici raznih policijskih agencija, mnogobrojni prijatelji, porodica i rodbina. Tako su se od nje oprostili: gitarista Almir Aka Hukelić, Šaćir Ameti, Sadik Hasanović, Kemal Hasić, Mirza Šut, frizer Ado Karišik koji ju je spustio u mezar, Alem Bajrović, Amela Zuković, Emelin Fetić, Mujo Isanović, menadžeri Dženan Šabić i Dževad Rahić, Tarik Hadžiahmetović, novinar Amer Mujezinović, te brojne druge kolege, prijatelji...


Harun Mehmedagić, Dženan Šabić i Mirza Šut

Publika će je pamtiti kao vedru i nasmijanu voditeljicu, koja je uvijek bila spremna i upoznata sa svakom činjenicom o gostu kojeg je ugostila u svoje emisije. Iza Edine su ostali suprug Adnan, kćerke Hena, Hana i Sara, roditelji Dževad i Behka te sestra Madžida.


Kemal Hasić i Alem Bajrović


Amela Zuković i frizer Sead Selmanović


Pjevač Emelin Fetić


Pripadnici raznih policijskih agencija ispratili Edinu na vječni počinak


Kemal Hasić


Pjevač Mujo Isanović


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.