x

Đorđe (24) je zvjerski pretukao Ivanu(22) u stanu, a pred tužiocem je iznio sramnu odbranu: Poludio sam od ljubomore, pao mi je mrak na oči! Na kraju je izgovorio jezivu rečenicu!

Đorđe Lacković (24) iz Klenja kod Bogatića, koji je uhapšen nakon što je brutalno pretukao svoju djevojku Ivanu Filipović (22) u njihovom iznajmljenom stanu u Novom Sadu, pred tužiocem se branio da "nije htio da je toliko prebije".

"Poludio sam od ljubomore. Tukao sam Ivanu, ali nisam htio da ode tako daleko", pravdao se Lacković u Osnovnom sudu u Novom Sadu, piše Blic.

On je u utorak zvjerski pretukao i mučio djevojku Ivanu (22) u iznajmljenom stanu gdje su zajedno živjeli.

Dvadesetčetvorogodišnjak se nad djevojkom iživljavao satima, drvenom motkom joj je izlomio rebra, sjekao je nožem po licu i butinama, bacio je na radijator i pekao joj ruke peglom.


Kako se saznaje, on je istog dana uhapšen, a zatim je izveden pred tužioca u Osnovnom sudu u Novom Sadu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

"Kazao je da mu je zbog ljubomore pao mrak na oči. Priznao je da ju je dugo tukao, ali da nije ni bio svjestan koliko je daleko otišao u tome", rekao je izvor blizak istrazi.

Takođe je dodao da je torturu i zvjerski napad nad nesrećnom djevojkom započeo oko 11.30 časova.


"Počeo je da bije nesrećnu djevojku najprije rukama, nogama i drvenom motkom, kojom joj je polomio četiri rebra. Zatim ju je bacao na radijator i nastavo da je udara, pri čemu joj je probio plućnu maramicu. Potom ju je pekao peglom. U jednom trenutku joj je rekao da ide da odveze službeni kombi i naredio joj je da ga sačeka u stanu, "da bi nastavio tamo gdje je stao", priča izvor.

Kada je konačno prestao sa iživljavanjem i izašao iz stana, djevojka je pozvala svoju drugaricu u pomoć koja je odmah došla po nju i odvela je u bolnicu.

On je došao i tamo da je traži i tada je i uhapšen.

Đorđe se tereti za nasilje u porodici i nanošenje teških tjelesnih povreda. On je inače rodom iz Bogatića, a u Novom Sadu je studirao na Fakultetu sporta i fizičke kulture.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.