x

nekada je jk hvalio na sva usta

Đorđe David: Karleuša me je blokirala zbog Cece, krivo joj je što nije u Zvezdama Granda!

Muzičar Đorđe David rekao je da bi na večeru prije izašao sa Cecom Ražnatović nego s Jelenom Karleušom, a kako kaže, Jelena se zbog ove izjave naljutila na svog dojučerašnjeg kolegu iz žirija "Zvezde Granda", pa ga je i blokirala na Instagramu.

- Ceca i Jelena su kao Ronaldo i Mesi. Karleuša je bila neko na svoju foru. Otišla je i pojavila se Svetlana, a ona je neko ko je donio veću gledanost, i to u nevjerovatno velikom procentu. Iskreno da kažem, brinuli smo se da li će biti tako - tvrdi David.

- Šta to pokazuje? Ako si majstor, ako pratiš sebe i ono što je tvoja krvna grupa i tvoj identitet, tebi narod vjeruje. Može da te voli ili ne, ali ti vjeruje. Svako je promjenljiv, samo je važno ne biti dosadan - rekao je Đorđe, a zatim otkrio kakva je Ceca van kamera.


- Ozbiljan je laf, odmah nam je ponudila svoj broj telefona i rekla da nam stoji na raspolaganju 0-24 i u vezi s takmičenjem, ali i van njega. Ušla je u našu grupu, uopšte nema problem da pita ili kaže da joj se nešto pojasni ili objasni. Mislila je da će ostati nedodirljiva i da neće podleći emociji, ali gdje se barata emocijom, tu nedodirljivosti nema - ispričao je on.

Đorđe je ranije govorio da Ceca ne može da bude "srpska majka" i da to neće biti nikada, međutim, sada je promijenio "ploču".


- Ja sam sve svoje predrasude sklonio ulaskom u "Zvezde Granda", prvo kad je Jelena bila u pitanju, jer sam shvatio kakav je ona laf. Mi smo imali duplu sezonu, gdje smo, htjeli - ne htjeli, bili emotivno vezani jedni za druge. Ja sam profesionalac, na pitanje s kim bih radije išao na večeru, rekao sam da bih prije, naravno, sa Cecom. I tu je nastao problem između nas - rekao je Đorđe i dodao:

- Koliko god da je Ceca velika zvijezda, njoj je bio potreban crveni tepih za ulazak u jedan ovakav zverinjak i trebalo ga joj je dati. Karleuša nam je uvijek realno falila, u smislu nije bila u grupi, nije se javljala na telefon, imala je stalno zidove i pregrade ispred sebe i zbog toga smo svi bili na nekoj distanci u odnosu prema njoj.


- Nije bila timski igrač, a za razliku od nje, ja jesam, i za razliku od nje, ja sam stao iza nje sa sve četiri kad je ona imala haos u takmičenju. Tada je ona otpratila Mariju, a mi smo znali da se čujemo i nekoliko puta tokom dana, podržavao sam je, bez obzira na to da li je bila u pravu, a tada je bila u pravu - rekao je Đorđe za Kurir i dodao:

- Ceca je odmah uletjela u mašinu i dala se na izvolite, ozbiljna je dama, koliko god to bilo smiješno nekom sa druge strane jastuka. Zbog lijepih riječi o Ceci, Jelena me je blokirala. Svi mi imamo svoje nesreće i svi imamo svoje djetinje ponašanje, a time što me je blokirala je pokazala da joj je jako krivo i da joj je stalo do te stolice.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.