x

oduševljen ražnatovićkom

Đorđe David promijenio ploču: Radije bih ručao sa Cecom nego sa Jecom!

Đorđe David otkrio je pojedinosti iz svog privatnog života, ali i progovorio o aktuelnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda”, ali i tome kako se Ceca Ražnatović, kao nov kolačić uklopila u već uigranu ekipu.

- Ja ne ulazim u svađu drugo dvoje ljudi. Mislili smo da imamo formu koja je bezgrešna, fudbalski tim poput Barselone i da će odlazak „Ronalda” biti strašno zeznuta priča. I onda se pojavi Ceca koju možete nazvati „Mesi”, koja donosi potpuno drugu boju i onda saznaješ koji je rezultat toga. Šer je skočio za 48 odsto otkako je došla Ceca - govorio je Đorđe i nastavio.


- Sve naše bojazni i sumnje su pale u vodu. Ona je već u drugoj emisiji krenula da šije. Ceca je neko ko je užasno velik, možeš ti da slušaš njenu muziku, ali ona ima fantastično ponašanje. Marija i ja pokušavamo da je polupamo, ona se za sada opire, ali mislim da će popustiti. Mislim da je shvatila da je ušla u osinje gnijezdo. Predrasude su najgora stvar koja čovjeku može da se desi. Uz osmijeh su me i Jelena i Ceca razoružale - govorio je Đorđe u emisiji "Red zone".


U jednom dijelu emisije, voditeljka je upitala Đorđa Davida sa kime bi radije otišao na ručak, a u opticaju su bile Jelena Karleuša, bivša članica žirija „Zvezda Granda” i Ceca Ražnatović, rokerova sadašnja koleginica iz spomenutog talenat šou programa, a muzičar je izabrao Cecu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.