x

DORIAN GRAY - THE CLUB THAT LOVES! (FOTO+VIDEO)

Nedavno otvoreni Dorian Gray Club (bivši Bičakčić klub) na sjajnoj lokaciji u centru grada uspio je što do sada nijedan objekat u Sarajevu nije! Naravno, riječ je o rekordnim posjetama već s prvim žurkama, što je jasan pokazatelj kako se tamo spremaju događaji koji pomijeraju granice. Ludilo Vas očekuje svake srijede, četvrtka, petka i subote, a užarene zabave traju do sitnih sati, čemu smo se uvjerili i sami. 

Dorian Gray Club

Titova 7, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

+387 60 301 9721


Dorian Gray je klub koji voli Vas, ali i koji Vi volite. Ono što je tamo pripremljeno već s prvim događajima daje utisak apsolutne dominacije kada je Sarajevo, ali i šire područje u pitanju. Dorian Gray je oživio noćni život u gradu, a fenomenalni partiji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Onaj ko se uvjerio u to redovno rezerviše mjesta za unaprijed planirane evente, tako da nema sumnje kako je najbolji period tek pred nama. 




  

Dorian Gray je jedan od onih klubova gdje dođete na sat, a ostanete pet puta više od planiranog. Poneseni dobrom atmosferom možete biti sigurni kako ćete osjetiti sasvim drugačiju energiju kada je noćni provod u pitanju.

  

  

Ono što je obradovalo sve Sarajlije jeste da je Dorian Gray klub koji radi svake srijede, četvrtka, petka i subote, a svaki put do sada je vladala ludnica, pa su partijaneri s osmijehom na licu, zadovoljni i puni pozitivnih utisaka napuštali objekat tek u ranim satima. Događaji su protekli više nego vrhunski, a Nobs Band, Almir M & Tribun band, Tamburaši Evropa Band priređivali su nezaboravne noći, naravno uz jedinstvene ponude. 


Dorian Gray u okviru kluba za sve Vas posjeduje i restoran. U predivnom ambijentu možete uživati uz tamburaše i prepustiti se odličnim specijalitetima. 

Budite dio najboljih provoda u gradu i osjetite prave čari noćnog života. 

Rezervacije: +387 60 301 9721


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.