x

bijesan

Došao sam do toga da se pros..tutka i lezbijka pita da li da se rukuje sa mnom: Kristijan osuo rafal po Sanji, kaže da ima dokaze!

Kristijan Golubović "razvezao je jezik" o Sanji Stanković koja je ušla u rijaliti. Naime, Sanja je pitala Kristijana da li da mu pruži ruku, a on je kasnije "osuo" paljbu.

"Ustao sam da ispoštujem djevojku (Sanju), da joj pružim ruku, pa dođete u situaciju da vam pros..tutka i lezbijka kaže da ne zna da li da se rukuje sa vama. Nisam želio da pravim frku oko toga. Jednom prilikom sam Matoroj, kao konstataciju, rekao da su takve djevojke za hoklicu i kićanovića, pa da ne znam šta joj to treba. Ja nikada nisam imenovao, a ona se pronašla. Matora je imala sto djevojaka, moglo se odnositi na bilo koga. Matora voli Sanju, rekla mi je da nemam dokaza... Ako Kristijan krene da vadi dokaze...", rekao je on, pa nastavio:


"Sve bih ih pregazio! Oni samo znaju da puze po ovom putu, pa pričaju o nekome ko može da živi i pod vodom... Mića je najveća šlihtara, ali pravi vakum pred svima, kako bi ispalo da se ne plaši mene. Sve su to najobičniji smrtnici, pa liče na onog Vladu, koji moli za svoj život, a ja mu neću ništa. Kroz borilačku vještinu sam ga napravio p..kicom! Poglavica je izgubio autoritet!", dodao je Kristijan.


"I Miljana je mislila da će me pokositi kada ustane i krene na mene. Svi se povlače, jer ne žele Miljanu na kičmi, ja nemam problem sa tim. Nema razloga da ona mene smara, jer vještački pravi frke. Ona mi je loš čovjek, zato što sam dao savjet nekome ko je potpuno posrnuo, potpuno očinske savjete, a ona me gleda kao da sam joj ubio nekoga. Miljana se nada da će pobijediti u Zadruzi, nikome ona nije primjer nigdje. Jako je naporna, jer nema mjeru. Bude mi je žao kada zaplače na kraju", nije štedio Kristijan nikoga.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.