x

u dvorani radolinka

Dragana Mirković 03. januara u Tesliću: Koncert folk dive koji se ne propušta!

Jedna od najvećih balkanskih muzičkih zvijezda, Dragana Mirković, održaće 03. januara 2023. godine veliki koncert u Sportskoj dvorani "Radolinka" u Tesliću. Koncert folk dive se održava u organizaciji Konobe Kastel, a interesovanje za isti je ogromno. 

Na oduševljenje brojnih fanova, Dragana Mirković će 03. januara nastupiti u Sportkoj dvorani "Radolinka" u Tesliću. Kako je pjevačica jedna od omiljenih zvijezda na našim prostorima, ne čudi što se očekuje dolazak fanova iz raznih gradova. Samim time su karte već puštene u prodaju putem platforme kupikartu.ba, kao i na prodajnim mjestima: "Konoba Kastel" i "Dvorana Radolinka".

Cijene ulaznica u pretprodaji:
- 20 KM TRIBINE
- 50 KM VIP


Dragana Mirković je poznata kao jedna od rijetkih zvijezda čiji koncert zna trajati i duže od planiranog. Nerijetko vođena ljubavlju fanova, pjevačica produži nastup, a kako je vlasnica najvećeg broja hitova na našoj estradi, nema sumnje da će se u dvorani "Radolinka" u Tesliću pjevati i više od regularnog trajanja koncerta. 


Koncert će biti sastavljen od Draganinin najvećih hitova, među kojima su „Poslednje veče“, „Kad bi znao kako čeznem“, „Milo moje, što te nema“, „Otkad sam se u tebe zaljubila“, „Pitaju me u mom kraju“, „Nisam ni metar od tebe“, te desetine drugih koji su godinama nezaobilazni u klubovima i na koncertima.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.