x

Dragana Mirković: Dešava se i meni da budem tužna, to je život!

- Dešava se i meni da budem tužna, ali tu je moja porodica da me utješi. Mada se trudim da ne budem tužna pred njima i da me ne vide takvu, posebno djeca, ali sasvim je prirodno i normalno da se i meni to nekad dogodi, to je život, izjavila je folk diva Dragana Mirković gostujući u najslušanijoj net radijskoj emisiji "Sve po spisku sa Škundrićem".

Inače na samom početku ekskluzivnog intervju-a, voditelj emisije Nenad Škundrić pitao je Draganu zašto se nasmijala kada joj je rekao naziv njegove emisije. Draganin odgovor je bio toliko simpatičan da je nasmijao sve u studiju.

- Iskreno, pomislila sam svašta, priznajem. Ali ok, kasnije ste mi objasnili koncept emisije i onda sam naravno pristala. Ali jako dvosmisleno zvuči, sa osmijehom je odgovorila legendarna pevačica.

Ukoliko ste propustili ovo izdanje emisije koja se emituje u sklopu medijske i marketinške kuće "TopMedia" svakog četvrtka od 19h na radio stanici "TopVibe", u nastavku teksta ekskluzivno vam donosimo kompletan intervju Dragane Mirković koji se dosta razlikuje od svega onoga što ste imali prilike do sada da čujete. 


(Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.