x

Dragana Mirković otkrila koliko je muškaraca imala u životu: Toni mi je bio... Bilo me je sramota šta će narod reći!

Dragana Mirković kaže da joj je suprug Toni Bijelić četvrti i posljednji muškarac sa kojim je spavala. Pjevačica objašnjava da nije imala mnogo partnera zato što se bojala da neko za nju ne pomisli da je laka žena ...

- Toni mi je bio četvrti momak. Ne mogu da lažem da sam imala desetoricu, kada nisam - kaže folk pjevačica i nastavlja:

- Nisam željela da ljudi pričaju "sad je sa ovim, pa je sada sa onim"... Bilo me je sramota šta će narod reći i možda me je to sputavalo da u životu imam više partnera.

Dragana ističe da je oduvijek voljela duge veze, one koje se krunišu brakom.


- Umijem žestoko da se zaljubim, a da vremenom baš zavolim partnera. Posljednji momak kojeg sam imala prije Tonija nije bio osoba za brak, iako sam ja to mislila. To me je baš ražalostilo, ali kada pogledam sa ove distance, ne žalim. Presrećna sam što je Toni ušao u moj život. On je moja prava ljubav, sa njim mogu i na kraj svijeta - iskrena je Dragana.

Ona i Toni su se vjenčali 28. septembra 2000. godine u Beču, i to samo u opštini.


- Sve to je proteklo skromno. Naša zemlja je bila pod sankcijama, pa niko od moje familije nije mogao da dođe jer nisu dobili vizu. Zbog toga smo imali malo gostiju na vjenčanju. Čak i Tonijeva familija je bila spriječena da dođe, tako da nas je bilo svega dvadesetak - priča naša sagovornica.

Folk zvijezda objašnjava da joj je, uprkos tome što porodica nije bila uz nju na vjenčanju, taj dan ostao u najljepšem sjećanju.

- Bez obzira na to što su mi na vjenčanju nedostajali najvoljeniji, ipak je to bilo najljepši dan u mom životu. Jednostavno, bila sam srećna i to mi je u tom momentu bilo dovoljno - zaključuje Mirkovićeva.


(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.