x

Dragana Mirković sinu punoljetstvo slavi u luks dvorcu: 200 zvanica dolazi iz Švicarske, Njemačke, Srbije... a na Markovom 18. rođendanu neće pjevati niko, a evo i zašto!

Folk zvijezda Dragana Mirković u svom velelepnom dvorcu u Beču proslavlja sinu Marku 18. rođendan.

Iako je Marko rođen 24. februara, porodica je odlučila da slavlje bude sada kako bi njihovi prijatelji i familija došli u što većem broju.

"Slavimo ga danas zato što je ovo nedjelja slavlja i zato što su svi naši prijatelji i familija, koji su raštrkani po cijelom svijetu, uglavnom slobodni i moći će da doputuju. Dolaze iz svih krajeva svijeta, od Švajcarske, Njemačke... pa do Amerike", rekla je s ponosom Dragana Mirković i dodala da će na slavlju biti više od 200 zvanica.

Markova žurka povodom punoljetstva biće održana u njihovom dvorcu i to će biti prva proslava tog tipa na tom mjestu.


"Tonijeva želja je bila da prvo slavlje u dvorcu bude Markovo punoljetstvo i to smo mu ispunili - ispričala je kroz smijeh ponosno pjevačica i dodala da će umjesto benda goste zabavljati svjetski poznati di-džejevi.

- Niko neće pjevati. Markova je bila želja, a iskrena da budem i moja, da angažujemo samo di-džejeve. To je za mene u neku ruku i veliko rasterećenje. Moja djeca ne slušaju našu muziku, što ja razumijem budući da ne žive u našoj zemlji, a i u tim su godinama kada se sluša neka druga vrsta muzike", rekla je Mirkovićeva.


O poklonu nije htjela ništa da kaže, sem da nije riječ o skupocijenom automobulu.

"Mi smo Marku za 16. rođendan kupili „mercedes“, kada je počeo sa časovima vožnje. Tada ga je vozio u prisustvu jednog od članova porodice, a onda je sa 17 i položio vožnju. Za 18. rođendan dobio je nešto drugo, ali vam ne mogu reći šta", bila je zagonetna Dragana.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.