x

napustili dvorac

Dragana Mirković više ne živi sa sinom i kćerkom: Djeca su mi pobjegla iz dvorca, sada stanuju u manjim stanovima!

Folk zvijezda Dragana Mirković rijetko priča o privatnom životu, a sada je otkrila da su njena djeca Marko i Manuela Bijelić napustili dvorac u Beču da bi živjeli u manjim stanovima koje su željeli da imaju svako za sebe.

Naime, poznata pjevačica u Srbiji je organizovala sada već tradicionalno snimanje novogodišnjeg programa za DM SAT televiziju i tom prilikom ugostila brojne kolege, ali i novinare, s kojim je riješila da podijeli neke detalje o kćerki, sinu i suprugu Toniju Bijeliću.


- Pamtiću ovu godinu po svojim rekordima, to su me fanovi ucijenili da kažem. Ali stvarno jeste tako, bilo je mnogo koncerata, oboreni su svi rekordi. Ja naredne godine ulazim u godinu jubileja, 40 godina bavljenja estradom - rekla je Dragana na početku razgovora, a onda se dotakla i djece Marka i Manuele, koji su sada već samostalni, te potvrdila saznanja da su oni napustili porodični dom:


- Teško mi pada što oni više nisu u porodičnom gnijezdu. Meni je bitno da su oni srećni. Koga god da odaberu za svoje partnere, ja ću biti najbolja moguća svekrva i tašta. Oni već žive zasebno. U Beču su zbog fakulteta. Žive u odvojenim stanovima. Nisu trenutno sa mnom, ali koriste svaki slobodan trenutak da dođu da budu sa mamom i tatom. Toni i ja smo njima tamo napravili pravi ugođaj. U dvorcu imamo veliku igraonici s bilijarom i svime što klinci obožavaju. Pa oni dolaze stalno kod nas upravo jer imaju sve što im je interesantno da se zabave s prijateljima.


Na pitanje da li se plaši da će joj sin Marko dovesti neku splavarušu ili starletu za snajku, ona tvrdi da s tim nema problem.

- Ja se ne plašim, moja djeca su vrlo inteligentna. A, na kraju krajeva, ako se neka splavaruša pokaže kao dobra osoba, čovjek, meni je uvijek bitno da je neko dobar čovjek, da voli mog sina, biće dočekana kao da dolazi s engleskog dvora - zaključila je Mirkovićka.

.

..

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.