x

Dragana Mitar krišom dala cjeduljicu Ša, odmah se oglasila njegova žena! Evo šta kaže o njihovoj aferi i prekidu prijateljstva sa Sanjom i Matorom!

Reper Nenad Aleksić Ša definitivno je jedan od zadrugara koji je obilježio nedjelju na izmaku. Čitava Bijela kuća brujala je o tome što je Dragana Mitar, sa kojom su ga ranije povezivali, pokušala ponovo da stupi u kontakt s njim krišom mu stavivši ceduljicu u džep, međutim, to nije jedina situacija zbog kojih se Ša našao u žiži. On je žestoko zaratio sa svojim prijateljicama Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković, sa kojima ne komunicira, a o svim aktuelnostima porazgovarali smo sa njegovom suprugom Ivanom Aleksić.

Na samom početku, upitali smo Ivanu da li Nenadu vjeruje poslije svega što se izdešavalo sa Draganom Mitar.

- Naravno da mu vjerujem i mislim da poslije te situacije postaje i drugima jasno da tu nema apsolutno ničega... To je igra koja je izmakla kontroli. To sa cjeduljicom se desilo prije mjesec dana ili mjesec ipo, a oni ne komuniciraju uopšte još prije toga, tako da mislim da tako i treba da ostane, kao što Nenad stalno i govori unutra - objasnila je Ivana, koja se potom osvrnula na prekinuto prijateljstvo svog supruga i Jovane i Sanje.


- Da ste me ovo pitali kad se to desilo prve večeri, ja bih rekla da su razlozi nervoza i opšti haos u kući i neraspoložnje je uradio svoje, pomiriće se sutra kad se smire i popričaju. Ali sada, kada vidim da to traje danima i da Matora ne popušta i pravi distancu, i pored toga što je on rekao šta se dešava napolju i da je htio mene da zaštiti - e pa, ne sviđa mi se situacija! Jer ako smo prijatelji, treba da misli i na mene. Nenad je tamo sam i one su bile drugarice iz spoljnog svijeta koje su trebale da budu tu za njega. Ne znam kako se to dogodilo i najbolje je da sve razriješe ili ne razriješe kada izađu iz "Zadruge", nikako tamo za crnim stolom gdje se svaka izgovorena riječ može zloupotrijebiti. On neće ići za nekim ako prilazi samo on stalno... A one su par, on je sam tamo - Matora je trebalo, kad ga već zna, da ga pozove češće, jer on se nikada ne nameće, takav je čovjek. Pristrasna sam, on je moj muž i naravno da sam na njegovoj strani, pogotovo zato što je on mene želio da zaštiti od ružnih situacija koje su me zadesile napolju - u dahu objašnjava Ivana.


Ona nije sigurna da li će Matora i Ša ikada razriješiti sukobe iz "Zadruge".

- Ne znam, jako sam zbunjena zbog trenutne situacije i činjenice da je pored svih napada nekako puklo i njihovo prijateljstvo. Žao mi je što je tamo potpuno sam, a nije trebalo tako da bude. Napolju ću biti i ja tu, pa možda uspijem da ih izmirim.

Ša je, tokom jedne od rasprava sa ljubavnim parom, zaprijetio Sanji Stanković da ga ne vuče za jezik kako ne bi u javnost iznio ono što zna o njoj. S tim u vezi, pitali smo Ivanu o čemu je riječ.


- On ujeda kada je ljut i govori gomilu riječi koje znam da ne misli. "Uđe u crveno", kako bi on rekao. Zato se poslije i izvinjava ljudima jer zna da je pogriješio. I Matora sve to vrlo dobro zna. Mi Sanju znamo baš kako je i ona rekla - kao djevojku naše drugarice Matore i draga nam je. Nema tu ničega sem sukoba koji je iz gluposti postao jedna od glavnih tema u kući - kaže supruga poznatog repera.

.

.

.

.

.

.

.

.

.



(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.