x

Dragana Mitar može da ostane bez starateljstva, njena majka očajna: Moja kćerka je dno dna!

Skandalozno ponašanje Dragane Mitar, koja je učesnica treće sezone rijalitija "Zadruga", dovelo je do toga da se njeno roditeljstvo dovede u pitanje.

Kako Srpski telegraf saznaje, u Centar za socijalni rad u Beogradu pristigle su brojne prijave, zbog čega su službenici juče, 11. decembra, zakucali na vrata Draganine majke Jadranke Mitar zbog njenog sina Jovana (5), kojeg ima iz braka sa Sinišom Dragutinovićem.

Kako saznajemo, Dragana je prijavljena službi sa navodima da je nesavjestan roditelj, koji je dijete izložio velikom stresu i sramoti zbog svog ponašanja u rijalitiju, gdje se nalazi sa svojim oženjenim ljubavnikom Edisom Edom Fetićem i potencijalnim dečkom Vladimirom Tomovićem, sa kojim je pred kamerama vulgarna, i njeno ponašanje ne priliči majci maloljetnog djeteta.


- Oni su po službenoj dužnosti došli u dom Mitrovljevih kako bi vidjeli u kakvim uslovima dijete živi, kako je njegovan, ali i kako bi vidjeli u kakvom psihičkom stanju je dječak zbog svega što njegova majka radi u rijalitiju, a dostupno je javnosti, kojom je Jovan okružen. Draganina majka je na glas kukala: "Crna kćerko, šta mi uradi. Da socijalni radnici dolaze da gledaju dijete, da uzmu dijete zbog tvojih gluposti" - navodi izvor blizak Mitrovljevima.

Naša saznanja potvrdio je i Draganin najbolji prijatelj Matija:

- Zbog cijele situacije i toga što je Dragana u rijalitiju, Centar za socijalni rad posjetio je Draganine roditelje. Draganin tata i Siniša su vodili danas Jovana kod ljekara jer ima temperaturu. Radi svega ovoga, Siniša će potpisati da će preuzeti brigu o djetetu, ali će dijete i dalje ostati kod babe i dede jer je tu navikao. A svi se plaše da će, ako to ne urade, mali Jovan završiti u hraniteljskoj porodici. Draganina majka Jadranka to ne bi podnijela - rekao nam je Draganin prijatelj.


Draganina majka Jadranka Mitar već je za medije rekla da ne nalazi opravdanje za kćerkino ponašanje pred kamerama.

- Ja bih je samo podsjetila na ono što je obećala kada je trebalo da uđe jer sam je pitala da li je psihički sposobna za ovako nešto. Potpuno je potpala pod ne znam ni ja šta... To je za mene dno dna! Rekla sam joj samo: "Molim te, ako nisi spremna, povuci se. Ne smiješ sebi da dozvoliš taj luksuz zbog svog djeteta, hoćeš da ti ga sutra uzmu, ne daj bože - rekla je, između ostalog, Jadranka za medije.


Kako dalje saznajemo, bitan argument u određivanju podobnosti roditelja da se stara o djetetu je taj što je Dragana u Centru za socijalni rad navela da je razlog njenog ulaska u rijaliti to što je to jedini način da zaradi za život kako bi brinula o sinu. Pod tim uslovom, Centar za socijalni rad je odobrio da njena majka Jadranka Mitar, djetetova baka, privremeno brine o njemu, dok ga otac Siniša redovno viđa.

- Po zakonu Centar za socijalni rad odobrava višemjesečno odsustvo majke tako mladog djeteta samo u slučaju ako ona navede da je razlog njenog ulaska pitanje egzistencije, a onda je baki uz saglasnost oba roditelja dodijeljeno privremeno starateljstvo. Pošto je Centar primio brojne prijave da je cilj njenog ulaska u rijaliti na TV Pink pitanje medijske pompe i njenog ljubavnog života, a ne zarađivanja prihoda za dijete, te da je dijete izloženo velikom stresu zbog njenog učešća, njena sposobnost i odgovornost je dovedena u pitanje - navodi izvor iz Centra za socijalni rad, koji je želio da ostane anoniman zato što je u pitanju rijaliti-učesnica.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.