x

Draganin suprug večerao s ljubavnicom, pa došao po ženu u Zadrugu: Ona plakala u studiju!

Dragana Mitar skoro od samog početka "Zadruge 2" takmiči se u rijalitiju, a sinoć je ispala odlukom gledalaca koji su više povjerenja svojim glasovima poklonili Miljani Kulić.

Dragana je u studiju otkrila Dušici Jakovljević kako se sada osjeća poslije toliko vremena provedenog u rijalitiju, kao i šta misli da će se dešavati sa njenim brakom budući da sluti da u životu njenog supruga Siniše Dragutinovića postoji druga žena:


- Ja sam bila u tom nekom haosu kad sam ušla. Ovdej sam sjedam meseci bila sklonjena od svih, nisam znala šta se dešava napolju. On vidi šta sam ja radila za ovih sedam mjeseci, ja ne znam šta je on radio, možda ima nekih novina u njegovom životu, ne znam kako će da reaguje kad ćemo se vidimo. Ne znam, moramo da porazgovaramo, ja sam se dosta promijenila, ja sam dosta smirenija, ali i emotivnija, znam samo da sam jaka, psihički. Za ovih sedam mjeseci sam dosta toga naučila i ojačala sam - rekla je Dragana kroz suze.


Dragana je po izlasku iz "Zadruge" kontaktirala Sinišu, ali se on nije javljao, a paparaco jednog portala uslikao ga je na večeri sa nepoznatom crnokosom djevojkom. Ipak, Siniša se kasnije javio Dragani i došao po nju u Šimanovce.

Prilikom prvog susreta, evidentan je bio njihov hladan odnos. Dragana je Sinišu poljubila u obraz, a on nju u čelo i nakon toga ju je odvezao kući.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.