x

kaje se jer ih godinama nije viđao

Dragojević se gušio u suzama zbog porodice: Kad budem vidio babu, neće mi biti dobro! Da se sa mamom nešto desilo, objesio bih se!

Rijaliti učesnik Dejan Dragojević rasplakao se kada mu je u "Zadruzi" spomenuta porodica.

Naime, Dejan je imao priliku da vidi snimak sebe kako gleda uspomene, pa je otkrio šta ga je ustvari dotuklo.

- Bilo mi je drago što sam vidio moje, ali kada sam vidio babu... - mucao je Dragojević.

- Da li si je zvao prije svega ovoga? - pitao je voditelj.


- Nisam i to je ono najteže... Čuo sam da se baš razboljela, pa mi je bilo teško - odgovorio je Dejan.

- Kada si postao svjestan šta si uradio od svog života? - pitao je Milan Milošević.


- Kada sam drugi put dobio stvari. Znaš da prvi put nisam mogao da prihvatim. Ne mogu da gledam sebe ovakvog. Brojim dane, cijepam kalendar... Mislim da sam im skratio živote u ovom rijalitiju. Negdje me je životna karma sastavila zbog toga što sam uradio. Život mi je pokazao da koliko god da sam loš, porodica će uvijek biti uz tebe. Hvala Bogu, svi smo živi, svi smo na broju, samo ja nisam bio tu. Čekaju me lijepe stvari i oni sa osmijehom. Čudno je biti ovdje, rijaliti je čudan vir. Bio sam mlad, mislio sam da sam najpametniji. Shvatio sam da imam najbolje roditelje, brata i sestru. Znam da njima nije bitno kako ću doći, da li sa parama, da li bos, bitno je samo da im dođem - govorio je Dragojević kroz suze, pa nastavio:


- Ovo bi (brak sa Dalilom) svakako puklo, poslije nekih godinu dana. Znam kada budem vidio babu, neće mi biti dobro... Možda ona neće dugo ni živjeti, imam neki loš osjećaj. Hvala Bogu, sve mi je u skladu sa vremenom, dobio sam novu šansu. Zamisli da se sa mamom nešto desilo, objesio bi se. Napravio sam katastrofalnu grešku, svjestan sam da će me sve sastaviti - govorio je Dejan.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.