x

da li je moguće?

Drama Bake Praseta i Željka Mitrovića se nastavlja: Danas su imali zakazan poligraf, evo šta se desilo!

Rat između Željka Mitrovića i Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, traje već skoro mjesec dana. Njih dvojica su ovoga puta preko Instagrama dogovorili da idu na poligraf kako bi se ustanovilo ko govori istinu. Željko Mitrović je pozvao jutjubera na poligraf, na šta je Bogdan Ilić i pristao.

Međutim, danas se Baka Prase, poznatiji kao Bogdan Ilić nije pojavio na zakazanom poligrafu.

- Ovaj siledžijsko-nasilnički seljačić, poznatiji kao Baka Prase, pretvorio se u Tićulicu Džouns! Kao zadnja kukavica izbjegao je danas poligraf i odgovor na pitanja, o utaji poreza, p.dofiliji i s..sualnom iskorišćavanju maloljetnica, kao i ulozi i dogovoru sa kriminalnim klanom da se tržište k.kaina proširi i na maloljetna lica preko njegovih klipova i objava na YT kanalima! - napisao je Željko Mitrović na svom Instagram profilu..


Podsjetimo, Bogdan je na svom profilu objavio da pristaje na poligraf.

- Pristajem da idemo na poligraf masnokosi. Ti meni pet pitanja, ja tebi pet pitanja - pisalo je u Bakinoj objavi, koju je Željko odmah printskrinovao i odgovorio mu:


- Dogovoreno, javi se u koje vrijeme ti odgovara u četvrtak - pisalo je na fotografiji, dok je u opisu Željko pozvao i organe vlasti da se uključe u ovaj slučaj:

- Baka Prase je prihvatio, moj prijedlog, da zajedno, dobrovoljno idemo na poligraf, ja sam prihvatio njegove uslove, molim tužilaštvo i policiju da nam ovo organizuju i da budu prisutni! Vidimo se u četvrtak - napisao je Mitrović.

.

.

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam vrača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, moj bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr alaba je bacio urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:[email protected] možete mu poslati email ako vam je potrebna pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744