x

DRAMA U BOLNICI U AMERICI: Staniju čeka teška operacija, a Vladimir joj je spremio iznenađenje u Vegasu!

Ljubav Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića jača je od svih prepreka sa kojim se ovaj rijaliti par susreće od početka svoje veze započete u „Zadruzi 2“. Starleta će danas biti operisana na jednoj klinici u Americi, a kako saznajemo, zahvat će biti jako složen i težak, pa je Dobrojevićeva veoma zabrinuta.


Za sada se uspješno priprema, a ne sluti da joj dečko sprema veliko iznenađenje i da će joj se vrlo brzo pridružiti.

- Stanijina operacija je jako komplikovana. Rezultati su joj jezivi, pa je iz tog razloga morala hitno pod nož. Postoji mogućnost da izgubi dosta krvi tokom zahvata, što može biti opasno po njen život. Ona se nada brzom oporavku - otkriva za Kurir Rijaliti njena bliska prijateljica, sa kojom je u kontaktu.


Sa druge strane, zgodni Crnogorac viđen je u poznatom primorskom gradu kako u jednoj zlatari pazari ni manje ni više nego vjenčane burme. Naš izvor iz Bara otkrio nam je da Tomović planira da ode za Ameriku kod Stanije i tamo se vjenča sa njom.

 

- Nikada ga nismo vidjeli ovako zaljubljenog. Vlada je bukvalno odlijepio za njom. Prije dva dana bio je u američkoj ambasadi da aplicira za vizu, a znam da je riješen da Staniju odvede u Las Vegas i da se tamo vjenčaju. Kupio je čak i burme od bijelog zlata. Već se preko nekih prijatelja koji tamo žive raspitivao o terminima i cijelom protokolu za takvo vjenčanje, koji zahtijeva i iznajmljivanje limuzine i matičara u kostimu Elvisa Prislija.


Inače, jako ga je potreslo to što je Stanija morala hitno da se operiše, i to se poklopilo sa tim da je on baš u tom trenutku došao u Crnu Goru. Nije imao prilike ni da je vidi, ali su non-stop na vezi putem Skajpa ili telefona. On njoj nije ni rekao da će ići kod nje. Iznenadiće je baš, samo da to sa vizom prođe okej - kaže Vladin drug koji je insistirao na anonimnosti.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.