x

Drama u Nišu: Miljana Kulić sa sinom pobjegla od kuće, hoće da se uda za Bojana Tomovića!

Samo četiri dana nakon što je izbačena iz rijalitija "Zadruga", Miljana Kulić pobjegla je od kuće u Nišu, tačnije od roditelja, jer želi da bude samostalna, a kako se šuška, hoće da se uda za Bojana Tomovića.

Tim povodom mediji su kontaktirali njenog oca Sinišu, ali je on bio prilično drzak.

- Šta vas briga gdje je Miljana, ona je tamo gdje treba da bude, a vas to ne treba da zanima. Svašta se piše i priča, ali ja još ne znam da je pobjegla. Moram da pitam Mariju da li ona nešto zna, na pijaci ste me zatekli. Marija je kod kuće još uvijek, a da li će i kada će se vratiti u "Zadrugu" nije mi rekla. Ja ništa ne znam, niti smijem da znam - rekao je Siniša, a onda potkačio nesuđenog zeta Bojana Tomovića.


- To što se taj Bojan hvali da je preko telefona zaprosio Miljanu je glupost, on jeste došao u Srbiju zbog prosidbe, ali je to uradio sa drugom djevojkom, jednom Ivanom. Eto to vam je prava istina, a vi provjerite - rekao je Siniša, a onda zalupio slušalicu.

Kako se šuška Miljana se nalazi u Nišu, ali nije u porodičnom domu, već je zbog žestoke svađe sa roditeljima iznajmila stan u koji planira da dovede i sina Željka, kao i dadilju koja će joj pomagati.


- Vidjela sam Miljanu u centru Niša, sama je bila. Prvo se unezvereno šetala, a onda je ušla u jedan restoran da jede. Čula sam da se raspituje po gradu za dadilje, traži da joj neko preporuči ženu koja će da brine o Željku. Kukala je da se posvađala sa Marijom i da jedva čeka da joj se majka vrati u "Zadrugu", pa da može da radi šta hoće. Kad su čuli da je zaprosio Bojan Tomović čije je dijete abortirala prije samo četiri mjeseca, totalno su poludjeli i zabranili su joj da izlazi iz kuće u strahu da se ne vidi sa njim - otkrio je izvor iz Niša dok se pjevač Bojan Tomović ipak predomislio:


- Tačno je da sam je zaprosio, ali mi je rekla da nema šanse da se uda za mene jer njeni neće da čuju, pogotovo Siniša. Posvađali su se žestoko, zabranili su joj da se dopisuje sa mnom. Onda je zbog toga pobjegla od kuće. Javila mi se da je u iznajmljenom stanu. Ja sam zbog obaveza morao da se vratim na Cetinje, jer zbog nje imam velikih problema. I majka, i brat, i cijela familija hoće da me se odreknu zbog batina koje mi je namjestila - rekao je Tomović.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.