x

haos

Drama u porodici Kulić: Miljani zabranjen prilaz domu u Nišu, ona angažuje uticajne ljude protiv njih!

Rijaliti učesnica Miljana Kulić šokirala je sve tokom emsiije "Gledanje snimaka" kada je izjavila da će tražiti starateljstvo nad sinom nakon rijalitija.

Naime, Miljana je prokomentarisala izlaganje njene majke, a nakon toga je otvorila dušu i priznala šta je muči.

- Ja sam mijenjala školu, bila sam odličan đak, a ona za sve hoće da me optuži, pa čak i za njenu i tatinu bolest, da ja osjećam grižu savjest, da plačem i da zato ne budem sa Zolom. Da kažem da me ne zanima slagala bih, da kažem da me pretjerano zanima, od sinoć ne. Ni kući neću da idem jer sam čula da su mi zaključana vrata - rekla je Miljana.


- Ne, nego da će te čekati ključ, a ne otac i sestre jer dolaziš na jedan dan - rekla je Marija.

Miljanu je razbijesnilo to što Marija i dalje negoduje u vezi njenog odnosa sa Zolom i što pokušava, kako ona kaže, da je okrivi za sve. Miljana je istakla da će se izboriti za starateljstvo kada bude izašla iz rijalitija i da ne želi da se vraća u Niš.


- Uzeću svoje dijete, izboriću se preko uticajnih ljudi, a ne preko centra za socijalni rad jer sam dala starateljstvo dok sam u rijalitiju. Neka se osjećaju spokojno kad odem. Ja što pričam kući, pričam i na televiziji. Dečko moje sestre meni ni ne treba da bude lijep, što na um, to na drum. I mene vrijeđaju kad pričaju da je Zola zmija, kockar, n.rkoman. Zola je slučajno pitao mamu da li je tata njen prvi partner, ja o bivšima mogu tri dana i tri noći da pričam. Poslije rijalitija neću da idem kući i ako ne budem bila sa Zolom. Sve moje neka spale i bace, a novac neka mi se dostavi poslije rijalitija - rekla je iskreno Miljana.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.