x

pjevačicina sestra upoznala političara

Draško ne smije da porodici predstavi Tanju, strah ga kako će je prihvatiti jer ima djecu!

Pjevačica Tanja Savić i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, o čijoj aferi je mjesecima brujao region, uslikani su zajedno u jednom restoranu, a to je ujedno dokaz da su obnovili ljubav.

Kako saznaje Blic, Draško je odlučio nakon duže vremena da svoju izabranicu upozna sa prijateljima, a za to se ukazala prilika kada je ona pjevala u jednoj diskoteci u njegovom gradu.

– Veza im je na početku bila burna i sve vrijeme su se krili od javnosti. Ni jedno, ni drugo nisu željeli da daju izjave na temu njihove ljubavi. Međutim, kada su shvatili da pripadaju jedno drugome i da ništa ne može da ih slomi, Draško je odlučio da upozna pjevačicu sa prijateljima. On ju je sačekao nakon nastupa u jednom lokalu gdje su bili njegovi najbolji drugovi. Sa druge strane, nije upoznao Tanju sa porodicom i za njih su priče o njihovoj vezi samo trač. Nije siguran kako bi prihvatili vezu sa pjevačicom koja ima djecu – priča dobro obaviješten izvor za Blic i dodaje:


– Tanja je na početku negodovala da idu korak dalje i da upoznaje njegove bliske prijatelje, kao i on njene sinove, ali sada je već prošlo dovoljno vremena i više nema razloga za skrivanje. Draškovi drugovi su već čuli dosta toga o Tanji, a sada su je upoznali i dopala im se. Stanivuković više ne želi da se krije od javnosti kada je sa Tanjom. Svjestan je da njihove zajedničke fotografije mogu svuda da isplivaju, jer odlazi na mjesta gdje su prisutni i drugi ljudi. Na početku njihovog odnosa morao je da zakupljuje prostor i krije se od javnosti, ali je sada opušten. Nije baš da se drže za ruke i šetaju ulicama, ali su dosta opušteniji pri pojavljivanju u restoranima i odlascima kod zajedničkih prijatelja – zaključuje dobro obaviješten izvor za Blic.


Podsjetimo, ljubavni par je uslikan zajedno u jednom restoranu. Naime, Tanja i Draško sjedili su jedno do drugog, ali nisu bili sami. Društvo su im pravili prijatelji i poznanici, sa kojima su izašli na večeru. Njih dvoje su pozirali sa njima, a tom prilikom nisu skidali širok osmijeh sa lica. Uživali su u obroku, ali i u razgovoru.

Kako se saznaje, sa Tanjom je non-stop njena sestra Biljana, koja se čak i bavi njenom karijerom.


– Biljana je na jednom od nastupa upoznala Draška, i jako joj se dopao. Ona je jedina od početka znala sve o vezi sestre i gradonačelnika. Njoj se dopada kako se on ponaša prema Tanji, naročito što je vaspitan momak i što ima ozbiljne namjere sa njenom sestrom. Više je Tanja ta koja koči da se u javnosti ne zna za njih jer se plaši da će to njen suprug Dušan iskoristiti da joj uzme djecu – kaže prijatelj pjevačice.


Kako se saznaje, kada je Tanja stigla u Banjaluku na nastup po nju je došao Draškov vozač, koji joj je sve vrijeme bio na raspolaganju.

– Stanivuković je te iste večeri iznenadio pjevačicu kada je po nju poslao vozača u luksuznom automobilu kako bi mu se Tanja pridružila na večeri. Želio je da joj to veče ostane u pamćenju, te se potrudio da sve izgleda onako kako pjevačica voli. On ju je pokupio i nakon završenog nastupa i odvezao do hotela – kaže izvor, piše Blic.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.