x

OVO MALO KO ZNA

Draško Stanivuković ima buran ljubavni život: Svi bruje o aferi s Tanjom, povezivali ga s Kijom, a djevojka mu Cecina nesuđena snajka!

Tanja Savić ljetos je navodno bila u tajnoj vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem zbog čega ga je navodno dugogodišnja djevojka Kristina Beronja otpratila sa Instagrama.

Inače, šuškalo se da je Kija Kockar bila u vezi sa Draškom. Ipak, Kija je to demantovala i naglasila da joj je političar samo prijatelj.

U javnosti su nedavno osvanule fotografije Kije Kockar i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića nakon čega se njegova djevojka Kristina Beronja navodno naljutila, ali i ubrzo i odljutila i podijelila zajedničku sliku iz bazena.


"Draško i ja samo smo prijatelji. Gledam ga kao mlađeg brata i ne pratim ga na Instagramu", rekla je Kija za Kurir u avgustu.

Ono što je malo kome poznato jeste da je Draškova djevojka lijepa Kristina prije njega bila navodno u vezi sa Cecinim sinom Veljkom Ražnatovićem, piše "Mondo".


Prije nego što je na ludi kamen stao sa Bogdanom Ražnatović, Veljko Ražnatović imao je buran emotivni život, a na spisku njegovih bivših djevojaka našla se navodno i studentkinja Fakulteta za medije i komunikaciju, Kristina Beronja.

Veza Veljka Ražnatovića i sadašnje djevojke Draška Stanivukovića bila je kratkog daha, jer su tada oboje bili veoma mladi.


Podsjetimo, Jovana Jeremić šokirala je sve kada je pred kamerama "Paparaco lova" rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim srpskim političarem. Voditeljka je ispričala čak i detalje ljubavi koju pjevačica strogo krije od javnosti.

Tanja se oglasila i nije željela mnogo da priča o aferi sa Stanivukovićem.


"Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi!", istakla je Savićeva za domaće medije.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.