x

luksuz iz snova

Draškova vila u Banjaluci vrijedi milione: Političar u žiži javnosti zbog afere s pjevačicom, a u kući zlatno stepenište!

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u žiži je javnosti otkako je Jovana Jeremić otkrila da jedna pjevačica "u tajnoj vezi s političarem", ali to nije jedina stvar zbog koje on privlači pažnju.

Ubrzo su isplivali snimci sa nastupa Tanje Savić na kojem je u društvu gradonačelnika, a sama Tanja nije željela ni da potvrdi ni demantuje navode medija da je u romantičnoj vezi s njim. Uporedo s interesovanjem za vezu, vlada i interesovanje za milionsku vilu u kojoj živi Draško.


Luksuzna vila, za koju agenti za nekretnine tvrde da vrijedi najmanje nekoliko miliona maraka, nalazi se u banjalučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit.

Vila je u vlasništvu Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom, a javnost je imala prilike da vidi kako izgleda kada je pjevačica Goga Sekulić u njoj snimila spot.


Skoro sve knjige koje ima je pročitao, a među brojnim knjigama ima mnoštvo onih koje se tiču srpske historije, Andrićeva djela, knjiga o Patrijarhu Pavlu...

U prostoriji za proslave imaju unikatni namještaj - čuveni Zmijanjski vez, dok se gore nalaze umjetnička djela, te pločice rađene sa detaljima čistog 24-karatnog zlata.


Tu su i brojne ikone i porodične fotografije.

On je jednom otkrio da je njihova porodična kuća, prema nekim istraživanjima, najfotografisaniji objekat u Banjaluci.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.