x

Dr.ga, pijanstvo u toku emisije i laži zbog poznatih: Ognjen Amidžić iznio najveću intimu, preznojio se dok je pričao!

Ognjen Amidžić pristao je na poligraf i odgovorio na nekoliko pitanja koja sve zanimaju. Voditelj je iznio detalje iz privatnog života, ali i anegdote sa posla.

Da li je istina da ste htjeli da operišete nos?

- To nikad. Mada su mi preporučivali zbog devijacije koju imam iz zdravstvenih razloga. Možda bih to uradio, ali bi meni čudno bilo da izgledam drugačije.

Da li ste nekada pijani vodili emisiju?

- Jesam. Ja volim da popijem nešto pred emisiju, vole i gosti. Mislim da je to zdrav način da se opustimo, pošto idemo uživo. Pod tim adrenalinom taj alkohol ispari. Ali nikad se ne popije više od jedne-dvije čašice. Nema šanse! Osim jednom, kada mi je emisija pala na slavu. Bili su pjevači, Nada Topčagić je vodila kolo, svi su donijeli piće, napili smo se i mi, publika, kamermani. Svi su bili pijani - prepričao je anegdotu voditelj, nakon što je priznao taj nestašluk, a poligraf odgovor prepoznao kao istinit.

Da li često gledate komentare muškaraca na fotografije svoje supruge?

- Nije.


Ipak ovaj odgovor nije bio istinit, pa je Ognjen objasnio.

- Pa dobro, da. Moram da pratim i vidim da li se tu nešto dešava, da li odgovara. Osim ako briše kada ja dođem kući.

Da li ste nekad probali dr.gu?

- Nisam nikad probao dr.gu, osim m.rihuane na fakultetu. Ništa teže nikad, a i to zato što je ekipa s kojom sam studirao to konzumirala i onda mi je svejedno kad sjedim sa njima u sobi da li se pasivno ili aktivno naduvavam.

Da li lažete gledaoce da biste zaštitili javne ličnosti?

- Ne. Dobro, da. Ja se trudim da ne lažem, ali postoje situacije gdje ne kažem cijelu istinu, ako smatram da je pretjerano ocrnjen. To su samo bijele laži.

Da li je istina da strahujete da vas Danijela ne ostavi?

- Mislim da ne strahujem, zato što je ona posebna ličnost u koju imam bezgranično povjerenja, ako to uradi, imaće dobar razlog da to uradi.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.