x

Drugarice, prokletnice! Spavala sa Slobom i izdala najbolju prijateljicu?! Kija progovorila o prekidu prijateljstva sa Anom Korać! Sve sam saznala kad joj je otac umro i samo želim jedno!

Ana Korać i Krisitna Kija Kockar bile su najbolje prijateljice u Zadruzi 1 i jedna drugoj su bile podrška, ali je prijateljstvo puklo kada se rijaliti završio.

Priča se da je Koraćeva bila sa Kijinim bivšim mužem Slobodanom Radanovićem i da je to razlog zašto je puklo prijateljstvo. Kija je na Instagramu, kada se uključila u lajv, napokon progovorila na temu njihovog odnosa.


"Ne družim se više sa Anom Korać. Neću vam reći razlog, iako to sve zanima. Za neke stvari sam saznala baš tu noć kad joj se to desilo sa ocem i zato nikada nisam pričala o tome, niti ću. Ja želim prvo da pričam sa njom. Iskreno, jedva čekam da je vidim i da je pogledam u oči", rekla je Kija.


Podsjetimo, Stanija Dobrojević, koja se trenutno sa Koraćevom nalazi u Zadruzi 2, raskrinkala je starletu i rekla da je bila sa bivšim mužem najbolje prijateljice. "Što se tiče Kije, ona je nju izdala, bila je sa Slobom. Po**bala si se s Slobom. Mogla si budeš odana svojoj prijateljici znaš kojoj, a ovoj iz rijalitija nisi", rekla je Dobrojevićeva pred svima.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.