x

Drugi dan Sajma namještaja Sarajevo4walls! (GALERIJA)

Drugi međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije Sarajevo4walls u četvrtak je otvorio svoja vrata, a ekipa Ekskluzive se uvjerila kako je velika zainteresovanost bila i drugog dana sajma.

Prema riječima Indire Redžepović, portparola Sajma, ove godine predstavlja se 55 izlagača, koji će se predstaviti sa više od 80 brendova.

Ove godine sajam traje četiri dana, od 12. do 15. aprila, a na sajmu je ove godine izložen namještaj za uređenje doma, poslovnih prostora i ugostiteljskih objekata, te bijela tehnika, zidne i podne obloge, kamini i slični proizvodi.

- I ove godine očekujemo veliku posjećenost, a sve koji dođu na sajam dočekat će popusti i do 50 posto, naglasila je Redžepović.

Obilaskom Sajma uvjerili smo se da popusta zaista ima, a kako su nam kazali izlagači očekuju zaista veliku posjećenost, veću od prošlogodišnje, kada je sajam u tri dana posjetilo preko 18.000 posjetilaca.

Prema riječima Indire Redžepović, ulaznica za sajam košta dvije KM, a pola prikupljenih sredstava biće donirano u dobrotvorne svrhe.


Foto: Mirnes Mašić

(Oslobodjenje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.