Drugi 'Run&More Weekend' festival od 19. do 21. aprila na tvrđavi Kastel u Banjaluci

19.04.2019 12:00 Do 21.04.2019 18:00

Drugi po redu 'Run&More Weekend' festival biće održan od 19. do 21. aprila 2019. godine u banjalučkoj tvrđavi Kastel, u organizaciji Support marketing centra, Atletskog kluba Banja Luka i Run&More Community tima.

U susret proljeću u jednom od najljepših banjalučkih objekata tvrđavi 'Kastel' organizatori pripremaju brojna sportska takmičenja namijenjena svim generacijama, ali i edukativne, promotivne i zabavne sadržaje.

Drugo izdanje 'Run&More Weekend' festivala trkače vodi kroz grad Banjaluku novom stazom na kojoj će se trčati trke na 10 i pet kilometara. Učenici osnovnih i srednjih škola takmičiće se u School Run trci, dok će najmlađi trkači sada već tradicionalno trčati Bambini trku.

Zabave neće nedostajati ni na tradicionalnoj trci zadovoljstva 'Fun Run', jednoj od najmasovnijih trka ovog događaja koja okuplja rekreativce i Banjalučane svih generacija.

Organizatori pripremaju i drugi po redu stručni forum za unapređenje trenerskog rada u rekreativnim sportovima pod nazivom EDU Coaching Forum, a tokom trajanja festivala biće otvoren i EXPO - sajam sporta, koji će predstaviti proizvođače sportske opreme, sportske i rekreativne klubove, organizatore trka i ostalih sportskih manifestacija.

'Događaji u okviru 'Run&More Weekend' festivala već su poznati banjalučkoj publici, a u njima učestvuju građani svih generacija, međutim, ovaj put pripremamo i jednu trku iznenađenja, koja će biti prava atrakcija u regionu. Naši trkači i posjetioci festivala uskoro će imaće priliku da saznaju o čemu se radi', rekao je Goran Ćorić, direktor Support marketing centra i idejni tvorac 'Run&More Community' projekta.

Tokom festivalskih dana na Kastelu vas očekuju i brojni muzički sadržaji uz nastupe popularnih regionalnih i svjetskih bendova i DJ-eva, a posjetioce očekuje i velika žurka na otvorenom koju Run&More Community organizuje u saradnji sa Fresh Wave festivalom.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.