x

upoznavanje

Druženje u Titelu! Goca upoznala prijatelja i priju: Sve smo obavili po protokolu, samo čekamo bebu!

Goca Božinovska upoznala je roditelje svoje snajke Bojane Rodić, priju Danijelu i prijatelja Bogdana Rodića. Pjevačica je prošlog vikenda posjetila Titel i bila u gostima u porodičnoj kući buduće supruge svog sina Mirka Šijana. To je za Kurir potvrdila i folk zvijezda.

- Upoznala sam prijatelje. Sve smo obavili po protokolu. Predivni ljudi. Sad samo čekamo bebu. Kad dođe nama naša beba, sve će biti u redu - rekla je zadovoljna svekrva.

Inače, Bojana je nedavno postavila fotografiju s Gocom. Njih dvije su bile na porodičnom ručku u jednom restoranu na Savi. O tome kako se slažu svekrva i snajka Goca je pričala za Kurir.


- Bolju snajku nisam mogla da dobijem. Ona je moja srećica: lijepa, sposobna, pametna, vrijedna. Nije što je moja, nego je žena za primjer. To je i moj sin vidio i zato sa njom i stvara porodicu. Ja im želim da imaju mnogo djece i da se beskrajno vole. A čim je Bojana ovako dobra, i njeni roditelji ne mogu da budu ništa manje nego fenomenalni. To su moji prijatelji i Danijela i ja jedva čekamo da postanemo babe - rekla je Goca.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.