x

mjesto za savršen odmor

Duboko udahnite i uživajte u prizorima: Nedaleko od Sarajeva, pronašli smo raj na zemlji - Vila Dolina Izvora!

Dosta Vam je svakodnevnih problema, stresa? Željni ste relaksacije i mira, da odmorite mozak i barem na trenutak otjerate od vas sve ono što vam stvara tjeskobu? Priroda je uvijek bila najbolji lijek za to, a mi smo otkrili fantastičnu lokaciju, nedaleko od Sarajeva, koju možemo nazvati pravim, malim rajom na zemlji. Riječ je o jedinstvenom mjestu koje je dostupno za iznajmljivanje svima. U pitanju je vila za bazenom "Dolina Izvora", koja se nalazi u Gornjoj Presjenici. Video pogledajte OVDJE.

Vila Dolina Izvora je smještena na idealnoj lokaciji, stvorena za miran porodični odmor. Osim prelijepo uređenog ambijenta, Vila posjeduje i luksuzni bazen u kojem može uživati veliki broj osoba. Ovaj koncept vile posjeduje sve za potrebe modernog čovjeka koji želi apsolutni komfor.


Jutra u Vili "Dolina Izvora" su zaista nešto posebno . Zamislite da Vas umjesto saobraćajne buke bude ptice, šuštanje lišća u šumi i zrake sunca koje se prolamaju kroz prozore. Dan bez stresa, žurbe, problema, posla i obaveza, samo Vi, čist zrak, nepregledno zelenilo, mir i neko s kim želite to sve da podijelite.


Vila "Dolina Izvora" predstavlja jedinstveno mjesto što zbog same lokacije, svega onoga što je okružuje, tako i zbog cjelokupnog komfora koji pruža, te prostranog bazena u kojem ćete maksimalno uživati. Inače, kako smo saznali, ovo mjesto je cijelo ljeto jedno od omiljenih lokacija ne samo Sarajlijama, nego i gostima iz cijele BiH, koji su putem društvenih mreža doznali za raj na zemlji. 


Pored bazena, prelijepe prirode koja je okružuje, Vilu "Dolina Izvora" odlikuje udoban smještaj, a posebno se vodi računa  higijeni. Sve prostorije su krajnje uredne, ali i savremeno opremljene. Sve je uređeno tako da svaki gost osjeti notu vlastitog doma. Na raspolaganju je nekoliko prostorija za noćenje, kao i veliki dnevni boravak uz kuhinju. Neizostavno je u cijeloj priči spomenuti i šadrvan koji Vila posjeduje, koji je jedno od omiljenih mjesta za odmor uz roštilj. 


Iznajmljivanje ove vile sa bazenom je lako dostupno, a to možete učini putem Instagram profila: 
kao i kontakt broja: 061 061 767 (0-24h)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.