x

Dugoočekivano i spektakularno otvorenje najvećeg kluba u regiji: Noćni klub Cube nadmašio očekivanja! (FOTO+VIDEO)

U srijedu, 24. oktobra upriličena je svečana gala večer noćnog kluba "Cube" koji je napokon otvorio svoja vrata. Na sjajnoj lokaciji u Mostaru, Trg hrvatskih velikana bb (Rondo), "Cube" predstavlja najekskluzivniji i najveći klub u regiji. VIP otvorenje je djelovalo poput svjetskih partija, a crvenim tepihom se prošetao veliki broj poznatih lica iz raznih sfera života.

Club Cube

Trg hrvatskih velikana bb (Rondo)

063 100 400

Naime, na crveni tepih stigle su brojne važne osobe iz političkog, kulturnog i društvenog života, kao i estradne zvijezde BiH i regije.

Alka Vuica, Ornela Vištica, Emerik Gudelj, Žanamari Lalić, Amina Hodžić, Damir Beljo, Mirela Bunoza Šarac te mnoge druge VIP osobe bili su gosti večeri i nisu krili svoje oduševljenje novootvorenim klubom.


Sigurno je da je noćni klub "Cube" jedan od najvećih i najatraktivnijih klubova u regiji urbanog i modernog interijera. Svaki detalj kluba oduševio je zvanice. Svjetlosni efekti, akustika, vrhunska usluga, kao i sam program večeri pokazali su novu eru zabave za našu regiju. Upravo to čini "Cube" daleko najmodernijim i posebnim mjestom u našoj regiji. Zvanice su se složile kako je ovako nešto moguće vidjeti samo u Evropi i svijetu, što pokazuju i ekskluzivne fotografije i video snimci koji smo  zabilježili.


Klub nudi sadržaj širokog spektra, prilagođenog svačijem ukusu. Daljnji program svečanog domjenka trajao je do sitnih noćnih sati, a svi nazočni uživali su u odličnoj atmosferi uz koncert popularnog hrvatskog pjevača Petra Graše. 


Već sad možemo garantirati kako je "Cube" mjesto stvoreno za zabavu, a nezaboravne žurke i brojna iznenađenja tek predstoje. Ekskluzivni ambijent kluba spreman je da Vas ugosti i priušti Vam nezaboravne momente. Ukoliko ste spremni za drugačiju dozu dobre energije i atmosfere, onda će klub "Cube" biti Vaš izvor. 


Sigurni smo da će noćni klub "Cube" biti nezaobilazno mjesto noćnog života u regiji.

Kako biste bili upućeni u sve što se sprema posjetite Facebook i Instagram ovog kluba: 

https://www.facebook.com/cubeMostar/

https://www.instagram.com/cubemostar/

Pogledajte sve video zapise sa ekskluzivnog otvorenja: 
Foto: Mirnes Mašić


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top