x

evo koga je posebno prevarila

Duguje više nego Grčka: Miljana Kulić zbog diskvalifikacija ostala dužna produkciji čak 550.000 eura!

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz Zadruge 5 jer je bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, dok je spavao, razbila glavu i to štiklom. Kulićeva je, sem diskvalifikacije, kažnjena sa 50.000 eura jer je prekršila pravila produkcije.

Miljani je ovo drugi put da je u ovoj sezoni diskvalifikovana iz rijalitija. Naime, na samom početku Zadruge 5, zbog revolta prema produkciji jer nisu uveli i njenog dečka Zolu, Miljana je također pobjegla. Ona je tada po svaku cijenu željela da napusti imanje u Šimanovcima, pa je tako u jednom trenutku došla na ideju da podmetne požar u Zadruzi, pa je zapalila vatru u Rajskom vrtu. Poslije nekoliko pokušaja, Miljana je uspjela da pobjegne sa imanja u Šimanovcima.


- Zadrugari, zvanično vas obavještavamo da je Miljana diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati 100.000 eura na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo u 16. septembra.

Miljana je i tokom prošle sezone, Zadruge 4, diskvalifikovana. Tada je Kulićeva napravila haos u Bijeloj kući, a Veliki šef donio je odluku da zadrugarka bude izbačena sa velelepnog imanja. Produkcija ju je tada kaznila sa 100.000 eura.


Miljana je tada iznijela niz optužbi na račun produkcije, te je istakla kako je ona ugrožena u rijalitiju.

- Miješaju se terapije, svašta mi se daje". Tata, pritisak mi je 190 sa 112, Zorica mi je dala lijek. Pijem lijekove napamet, ne zna da li smijem to da pijem. Niko neće da reaguje, ne znam šta da radim. Marko Miljković je ulazio u apartman. Tata, imam velike probleme, momentalno kreni po mene. Ozbiljne stvari su u pitanju, miješaju se terapije, svašta mi se daje. Neka mi pomogne neko, ugrožena sam. Obezbjeđenje je došlo sa pritiskom 190 sa 112 i sa 120 otkucaja da me vodi u zatvor. Niko neće da reaguje, morala sam da bacim aparat u afektu - govorila je Miljana, a onda ju je voditelj Milan prekinuo i otkrio da Kulićeva ne govori istinu.


I u Zadruzi tri je diskvalifikovana i to zbog brutalne svađe sa Matorom i Sanjom i njenog agresivnog ponašanja. Poslije tri dana se oglasila putem svog Instagrama oglasila fanovima, pošto je, kako je sama izjavila, u narodu pogrešno shvaćena.

- Sada sam dobro, tri dana mi je trebalo da se oporavim od šoka. I zbog toga što mi se desilo u "Zadruzi", ali i napolju. Pošto vidim da sam pogrešno shvaćena, želim da se izvinim svim sil.vanim ženama. Nisam mislila nikog da uvrijedim kada sam to izgovorila Sanji Stanković, a izgovorila sam jer je ona jedna obična raspala k...etina koja je samo dodavala gas u svađi, a i kada su me tukli. Vidjeli ste taj klip vjerujem! Tukli su me i sil.vali. Fizički su me napale i jedna i druga dok sam pjevala pjesmu Nori i samo iz tog razloga sam izgovorila to za sil.vanje. Stojim iza toga da je slagala, kao i što sve laže, pa i za vezu sa Matorom da bi je narod sažaljevao. Nisam to rekla da bih povrijedila sil.vane žene. Imam dvije sestre, majku, i ja sam žensko, i svjesna sam kakav je to pakao - objasnila je Miljana.


Miljana nije bježala i pravila lom u Zadruzi, Kulićeva je napustila "Parove 6" tokom 2017. i otišla u "Zadrugu 1" početkom 2018. godine. Ona je tada diskvalifikovana iz Parova, a ta produkcija je protiv nje podnijela tužbu i potražuje 200.000 eura. Prilikom izlaska iz vile u Zemunu, pokazala je srednji prst voditeljki Parova.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.