x

Nikada nije osjetio punu pripadnost timu

Durant o vremenu u Warriorsima: Bio sam drukčiji od drugih

Kevin Durant oporavlja se od teške ozljede Ahilove tetive koju je zadobio tijekom finala koje su njegov tadašnji tim Golden State Warriorsi igrali i izgubili protiv Toronto Raptorsa. 

U međuvremenu je Durant potpisao za Brooklyn Netse a dok se oporavlja često daje intervjue u kojima priča upravo o danima u Warriorsima. Jedan takav dao je za "Wall Street Journal" i prilično je otvorio dušu novinaru J.R. Moehringeru.

"Došao sam tamo sa željom da budem dio tima, dio gupe" - rekao je sjajni strijelac i dodao: -"želio sam biti dio obitelji i biti potpuno prihvaćen. Ali na kraju, nikad nisam bio jedan od njih. Steph i Clay su draftirani tamo, Igoudala im je donio prvi naslov, Draymond također draftiran od strane Warriorsa. Pa onda je tu bila grupa igrača koja je oživjela karijere tamo. A ja? Šta sam ja trebao oživljavati? Čemu da me nauče? Već sam bio MVP, već sam bio najbolji strijelac".

"Kako je vrijeme prolazilo počeo sam shvaćati da sam jednostavno drukčiji od ostatka ekipe. Nije to bilo ništa loše nego su jednostavno okolnosti bile takve. I za medije smo uvijek bili KD i Warriorsi. Zbog toga nikada nisam ni prihvaćen kako treba" - otkrio je Durant intrigantne detalje iz vremena provedenom u Oaklandu.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.