x

A nekada je bio reprezentativac

Đurić na ledu, moguće i da ode u - 3. ligu?!

Italijanski mediji objavili su kako će bh. napadač Milan Đurić najvjerovatnije napustiti Salernitanu.

Đurić je u Salernitani tek godinu dana, a iako je u finišu prošle sezone pružao dobre partije i postigao nekoliko golova, na njega navodno više ne računa trener Gian Piero Ventura.

Nekadašnji reprezentativac BiH je tako došao u situaciju da u posljednjim danima prijelaznog roka mora tražiti novu sredinu, a u ovom momentu jedna od opcija mu je i da preseli u 3. ligu, tačnije Padovu koja je voljna da ga dovede na posudbu.

U Salernitani nemaju ništa protiv toga, pogotovo jer bi u slučaju ulaska u viši rang Padova imala obavezu otkupa, no ono što stvara problem klupskim čelnicima je to što ne bi mogli očekivati ni približnu cifru koju su uložili kada su prošlog ljeta Đurića doveli iz Engleske. Transfer iz Bristola u Salernitanu je, podsjetimo, koštao skoro 700.000 eura.

Još uvijek je tako Đurić na ledu, vremena je sve manje, a osim Padove ne dovodi se ozbiljnije u vezu ni s jednim drugim klubom.

U prošlosti ovaj fudbaler je, podsjetimo, bilježio odlične partije u reprezentaciji BiH za koju je odigrao ukupno 14 utakmica i postigao sedam pogodaka.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.