x

Đurićeva otkazala svadbu zbog nevjerstva: Trudna Tamara ostavila vjerenika zbog prevare!

Tamara Đurić uhvatila je dečka Nikolu u prevari, zbog čega je raskinula vezu iako s njim čeka dijete. Kako Srpski telegraf saznaje, pravi razlog zbog koga je Đurićeva otkazala svadbu koja je juče trebalo da se održi u stvari je prevara, a ne KOVID-19, kako je ona navela u javnom obraćanju na Instagramu.

- Tamara je u Nikolinom telefonu pronašla prepisku sa nepoznatom djevojkom, zbog čega je napravila haos. Ona nije sanjala da joj je Nikola nevjeran i zato ga i nije provjeravala. Međutim, jedne večeri dok se Nikola tuširao Tamara je vidjela da mu svijetli telefon i da je dobio poruku. Ušla je da vidi od koga je poruka i shvatila da je memorisana muška osoba, a da je poruku pisala ženska - govori dobro obaviješten izvor.


Tamara je u tom trenutku shvatila o čemu se radi i željela je da sazna više o aferi svog vjerenika.

- Ona joj je odgovorila i nastavila da se se dopisuje sa njom u njegovo ime sve dok Nikola nije izašao iz kupatila i shvatio šta se dešava. Tamara je tada napravila scenu u stanu, lomila je stvari i vikala na njega. U početku je pokušao da joj objasni ko je djevojka i smiri situaciju, ali mu ona nije dozvolila. Zahtijevala je da se momentalno iseli iz stana i saopštila mu da otkazuje svadbu, te da ne planira da se uda za njega - završava priču izvor.


Kako dalje saznajemo, Nikola je napustio stan u kom su živjeli, a Tamara se već sutradan obratila pratiocima na Istagramu, gdje je napisala kako se svadba zakazana za Vidovdan otkazuje, a kao razlog navela je pandemiju KOVID-19, a ne prevaru. Međutim, u trenutku kada je svadba i bila zakazana pandemija je uveliko harala svijetom, što jasno govori da Đurićeva baš i nije izrekla istinu kada je navela zašto otkazuje vjenčanje 10 dana prije njegovog održavanja.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.