x

Đurišićkin dečko se ne smiruje: Pjevačicu ginekolog vara sa mlađom 27 godina, a onda progovorio kakva je Snežana u krevetu i zašto je još s njom!

Doktor Vanja Milošević, dečko pjevačice Snežane Đurišić, pošto su procurile njegove prepiske sa Fejsbuka u kojima se vidi kako se udvara anonimnoj, djevojci mlađoj od njega 27 godina, doktor je ponovo uradio istu stvar!

Dečko Snežane Đurišić poonvo je kontaktirao sa djevojkom koja je njihovu prepisku dala novinarima.

Međutim, za razliku od prve prepiske u kojoj je doktor tvrdio da su novinari izmislili njegovu vezu sa Đurišićevom, ovoga puta Milošević je promijenio priču, te je djevojci objasnio da sa Snežanom nije u ozbiljnoj vezi, ali da mu je lijepo sa njom i da je pjevačica "prava vatra u krevetu“.

Vanja se prvo malo ljutio na djevojku jer je njihovu prepisku dala novinarima, a onda joj je priznao da želi se.s s njom.


"Ne bojim se ja nikoga, sa Snežanom nisam u ozbiljnoj vezi. Lijepo mi je sa njom, neću da lažem. Stalno se šetamo i izlazimo, ali opet... Nije trebalo da uradiš to što si uradila, mogli smo da se tajno viđamo i bilo bi nam lijepo. Rekao sam ti da to nije ozbiljna veza i kad-tad će da pukne", piše tako doktor svojoj simpatiji, koja ga je pitala zbog čega hoće da ostavi Snežanu.


"Mlađe je slađe, ali Snežana je vatra u krevetu. Možda ne djeluje tako, ali je zaista dobra", napisao je Vanja anonimnoj djevojci na Fejsbuku, a potom je prešao na konkretnije stvari i raspitivao se šta djevojka ima na sebi.

Podsjetimo, Snežana Đurišić, kada je ginekolog upao u finansijske probleme, pomogala mu je u plaćanju alimentacije za dijete koje je dobio sa studentkinjom iz Kraljeva. 

.

.

.

.

.

.

.

.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.