x

Đus ošamario sestru, pa je šutnuo u stomak: Evo šta se tačno desilo između repera i Viole!

Viola S. (39), sestra od ujaka repera i rijaliti učesnika Ivana Ivanovića Đusa, prijavila je u nedjelju policiji da ju je on tukao ispred jednog lokala na Novom Beogradu. Prema nezvaničnim informacijama, Đus i njegova sestra bili su na ručku u jednom sendvič-baru, u kom je izbila svađa među njima.

"Reperova sestra je u nedjelju došla u policijsku stanicu u Mirijevu i prijavila da je bila žrtva nasilja. Kako je navela u prijavi, s bratom Ivanom Ivanovićem Đusom bila je u lokalu na Novom Beogradu, gdje su se i posvađali. Kad su izašli na kej, kako tvrdi, Đus ju je prvo udario šakom u lice, a potom ju je šutnuo u stomak", potvrdio je izvor Kurira.

Prema njegovim riječima, sestra je Đusa prijavila u stanici u Mirijevu, jer živi u ovom naselju.


"On bi sutra trebalo da bude saslušan, poslije čega će biti donijeta odluka o tome da li će biti podnijeta krivična prijava ili ne", kaže naš sagovornik i dodaje da Viola S. poslije fizičkog napada nije otišla kod ljekara i nema izvještaj o eventualnim povredama.

Podsjetimo, reperu, koji je posljednjih godina bio učesnik rijaliti programa, ovo nije prvi incident. Prije nekoliko godina navodno je pretučen na Konjarniku bejzbol palicama, ali je tada odbio da kaže policiji ko ga je napao i zbog čega.


"Prije toga bio je učesnik navijačkog obračuna na Karaburmi. Prema njegovoj verziji događaja, pokušao je da odbrani druga koji je navijač Rada, i tada je u masovnoj tuči zadobio nekoliko udaraca s leđa. Međutim, prema drugoj verziji događaja, on i njegov drug provocirali su navijače OFK na manifestaciji Dani Karaburme, zbog čega je tada brutalno pretučen", objašnjava naš sagovornik.

Međutim, najveći skandal Đus je napravio na sahrani jednog od najvećih srpskih glumaca, Dragana Gage Nikolića, u martu 2016. Prema pisanju medija, na sahranu je došao pijan i vrijeđao i uznemiravao ljude oko sebe.


"Šta je, moroni, došli ste ovdje da pozirate? Baš ste se lijepo namontirali da vas slikaju za novine", bez imalo stida vikao je on ljudima koji su došli na posljednji ispraćaj Gage.

Kad mu je prišao policajac i zamolio ga da spusti ton, on se primirio, ali je, prema tvrdnjama prisutnih, sve vrijeme držao flašu žestine.

Kurir je pokušavao da kontaktira s reperom, ali on nije odgovarao na pozive i poruke.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.