x

Dušan i ja nikako ne možemo da se dogovorimo oko djece: Tanja Savić provjerila zakon, neće da ide u Australiju?!

Tanja Savić otkrila je kako se osjeća u Srbiji, dok je njen suprug Dušan Jovančević sa djecom u Australiji.

"Nije mi lako. Znam da je Australija bogatija i sređenija zemlja, ali ja ne mogu da živim tamo. Svaki dan se čujemo dva puta, vremenska razlika je osam sati, ja ne spavam do tri ujutru da bismo pričali. Dušan i ja nikako ne možemo da se dogovorimo oko djece. To nam je veliki problem. Ima ljubavi među nama, ali ja mogu da ga volim koliko hoćeš, ali da bez djece budem, to ne mogu", počela je priču pjevačica i dodaje:


"Mene Dušan zove da dođem da živim u Australiju. Meni srce kuca samo za njega, ali to nije dovoljno da bismo se dogovorili oko tako ozbiljne teme. Ja bih voljela da je Dušan, kad je već toliko insistirao, sam otišao u Australiju, radio i vratio se, ali ta opcija nije postojala za njega. On je isključiv - ili on i djeca ili i ja sa njima. Hoće da sve vrijeme da bude sa Đoletom i Maksimom, ali hoću i ja. Još uvijek čekam i nadam se da će doći. Dušan je zapeo da živimo u Australiji."

Tanja je dodala da bi drugačije bilo da imaju 50,60 godina, pa da tamo bude domaćica i penzionerka.


"Stekli, zaradili i baš nas briga. Ali smatram da je sad vrijeme i da sam u najboljim godinama za posao, da privređujem porodici, da napredujemo"m nastavila je priču Savićeva za "Svet".

"Tamo ne bih mogla da se bavim pjevanjem i nastupam, a nelogično je da svakog vikenda putujem iz Australije u Evropu. Željela sam da se raspitam i da vidim šta mogu da uradim ukoliko Dušan odluči da djeca sve vrijeme budu tamo. Nismo nikakve mjere preduzeli, čisto sam informativno htjela da znam šta kaže njihov zakon i koje su mogućnosti", zaključila je folkerka.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy