x

NIJE PRVI PUT DA JU JE IZDAO

Dušan varao Tanju sa koleginicom? Savićeva mu našla poruke, napravila haos, a njoj napisala da je mrtva za nju!

Tanja Savić navodno je saznala je da ju je suprug Dušan Jovančević varao sa koleginicom iz "Granda"!

Pjevačica, koja je prijavila muža policiji jer joj je u aprilu oteo sinove Maksima i Đorđa i odveo ih u Australiju, otkrila je da je njihov brak navodno "pukao" zbog prevare.

"Sve vrijeme snimanja bila je tužna jer je mjesecima razdvojena od djece. Ispričala nam je da je krajem marta saznala da je Dušan vara, i to sa pjevačicom iz "Granda", ali nije htjela da nam kaže njeno ime! Pronašla je u njegovom telefonu prepisku sa ljubavnicom, u kojoj ugovaraju viđanja po hotelima i jedno drugom izjavljuju ljubav!


- Kaže da je napravila haos kad je to vidjela! Žestoko su se posvađali u stanu na Novom Beogradu u kom su tada živjeli. Urlala je na njega kako ona čuva djecu i gradi karijeru dok se on švaleriše. Čak je poslala i poruku toj koleginici i napisala joj da je mrtva za nju", priča izvor sa seta i navodno dodaje da se Tanja tada spakovala i otišla kod roditelja u Radinac:


"Ispričala nam je da je plakala danima, mnogo je bila povrijeđena. Svađala se s njim preko telefona, ali je u jednom trenutku Dušan prestao da se javlja. Otišla je do stana da vidi šta se dešava s djecom i šokirala se kad je shvatila da nema dječjih pasoša. Ubrzo je saznala da ih je bez njene dozvole odveo u Australiju. To ju je dotuklo."


Prema njegovim riječima, Savićeva nije bila iznenađena kad se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se Jovančević provodi na drugom kontinentu sa nepoznatom plavušom.

"Rekla je da mu je jednom davno već prešla preko prevare, a da je on očigledno nastavio da švrlja. Sada sumnja da je imao mnogo ljubavnica, iako joj se kleo da će da se promijeni", priča izvor.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ www.scansweb.com