x

Dušica isprozivala Kockarevu: Kija, sujetna si, a nemaš karijeru!

Voditeljka i članica žirija u "Pinkovim zvezdama" Dušica Jakovljević i pjevačica u usponu Kristina Kockar opet su se pokoškale usred emisije, a plavuša je rijaliti pobjednici poručila da ne bi trebalo da bude sujetna jer tek treba da izgradi karijeru.

Naime, jedna plesna grupa je izvela koreografiju uz Kijinu pjesmu "Amorova strela", a Dušica ih je odmah pohvalila uz sugestiju da svoju energiju treba da pokažu još bolje uz neku drugu numeru, a ne uz hit Kockareve. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, mnogi su stekli utisak da je Jakovljevćka pala pod uticaj rijaliti učesnika koji se često svađaju u Imaginarijumu, pa se sve češće čarka sa ostalim kolegama u žiriju.

Ovo se naravno nije svidjelo Kristini, pa je odmah počela da se brani riječima da niko ne smije da je pecka i komentariše njene singlove.


- Što se mene lično tiče, vi ste bili sjajni. Uvijek su plesne grupe najviše energije unosile u ovakav vid šou programa. Vidi se da imate veliko iskustvo, zbog toga sam očekivala da vidim od vas još nešto, a ne samo igranje uz Kristininu pjesmu. Izdvojte se malo kao što ste se izdvojili po sinhronitetu - rekla je Jakovljevićka koju je Handanović odmah upitao da li možda zna kako ide refren Kijine pjesme, ali je ona izbjegla da bilo šta otpjeva.

Tada se na ovo nadovezala Kristina braneći svoju pjesmu kad se obratila kandidatima na sceni.


- Odličan izbor pjesme, moram da kažem da je ovo veliki hit. Inače, predlažem da sljedeći put izaberete neku pjesmu koju je radio Handanović, ili čak njegovu pjesmu koju je otpjevao kao autorsku. Prestanite oboje da peckate moju pjesmu. Ne može da se dira moja pjesma i da se ne očekuje da odgovorim - rekla je Kristina, a Dušica joj je odmah uzvratila.

- Kristina, ako već padneš, nemoj da se kaljaš. Ako se već ukaljaš, nemoj da se valjaš - kratko je rekla voditeljka, a Kristina se samo nasmijala ne želeći da se uvlači u dalju raspravu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.