x

Dušica Jakovljević doživjela ogromnu neprijatnost usred šetnje sa djecom! Njima smo najviše smetali: Voditeljka opisala svaki detalj! (FOTO)

Dušica Jakovljević uživa u društvu svojih nasljednika. Međutim, u povratku sa jednog izleta, trojka je doživjela ogromnu neprijatnost, a sve detalje voditeljka je iznijela javno u jednoj objavi na Instagramu.

"Vraćamo se sa izleta. Već sam navikla godinama da budem jedina mama koja ide sama sa dvoje djece, kao i da smo najnasmijanija trojka gdje god da krenemo. Ali, ono što čudi je druga stvar. Nisam čula da se neko iskreno nasmijao, onako od srca! Čak je jedan čovjek svojoj supruzi rekao kako ga nerviramo jer se smijemo! Nekoliko ljudi nas je gledalo sa simpatijama, ostali su bili hladni, jedan mladi par čak sve vrijeme nervozan, ljepša polovina sa usnama čiji krajevi su oboreni na dole, vrlo mračnog izraza lica... Pa bar bi oni, bez djece, bez obaveza, trebalo da budu zaljubljeni i srećni, kada ako ne sada? Ali, avaj, čini se da je njima naš osmijeh najviše smetao... Nama oni, ipak, nisu smetali. I oni su, tako bezrazložno sumorni, mojoj djeci bili slika o tome kako ne treba, kao i koliko lice bez osmijeha poružnjuje ljude. Mi se radujemo svakom danu, shvatamo ga kao novu priliku za neke lične uspjehe i građenje naših odnosa. Mi se glasno smijemo, pa i glasno posvađamo, ali to traje kratko jer se - volimo. Lako je nama da se smijemo, kad smo od ljubavi satkani. A ostali, ako žele neka uče od nas. Ako neće, ko ih šiša! Srećan život svima koji ga slave!" poručila je Dušica.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.