x

fali mi stara dušica

Dušica Jakovljević: Imam ozbiljnu zabunu u mozgu!

Dušica Jakovljević bila je među gostima na promociji sve popularnije pjevačice Lene Čolak. Voditeljka je za Espreso otkrila da se zbog pandemije virusa odvikla od noćnog života, dok je ranije često izlazila kada joj je to posao dozvoljavao.

– Prestala sam da volim noćni život. Korona me je odvikla od noćnog života. Ja sam ranije uvijek bila neko ko voli da se izgrli sa ljudima. Mislim da mi je to napravilo ozbiljnu zabunu u mozgu. I ne samo meni, već mnogima. Kada sretnete nekog, onda razmišljate da li smete da zagrlite nekog, da li je taj neko primio vakcinu i da li ćete odnijeti virus kući, a opet ne možete da robujete svim tim stvarima, a opet ste svjesni i svih brojki koje svakodnevno slušamo. Prosto se suočavamo sa tim da virus korona uopšte nije naivna stvar - rekla je Dušica za Espreso.


– Ja sam se uvukla u kuću do te mjere da čak nekada prespavam dan. Fali mi ona stara Dušica koja na jedno "Ajde da izađeš!" govorila "Ajde!". Drug mi je skoro rekao: "Ja ću doći ispred tvoje zgrade i ja ću te čekati, pa ti kada izađeš!" - dodala je Dušica, koja ja navela da joj je žao što sada ne može se često viđa sa ljudima koji su joj zaista dragi.

Voditeljka smatra da zbog društvenih mreža nismo svjesni koliko se zatvaramo u sebe.


– Tu su te društvene mreže koje nam stvaraju utisak da mi komuniciramo sa ljudima i da održavamo neke komunikacijske nivoe, a mi se zapravo zatvaramo u kuću i taj telefon do iznemoglosti eksploatišemo. To je ono što mi se ne dopada, ali što radim i sama.

Dušica je priznala da joj je zbog posla postalo naporno da se van posla sprema i šminka.


– Mislim i da me malo drma anksioznost. Već sam shvatila da negdje kada se pojavim da gledam u pod i da gledam u daljinu i da vrlo često ne vidim ljude koje poznajem i onda im se slučajno ne javim. Mislim da bi malo trebalo čovjek da se izbori sa tim da ne bi otišao stvarno u neku krajnost - rekla je Dušica na kraju razgovora.

..

.

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.