x

voditeljka opet solo

Dušica Jakovljević odbrusila na pitanje o Kiji i bivšem: Ne spominjem one s kojima nemam dodirnih tačaka!

Voditeljka rijaliti programa “Zadruga”, Dušica Jakovljević, okončala je vezu sa bivšim fudbalerom Milošem Čavom Dimitrijevićem. a sada je u jednoj emisiji govorila na tu temu.

Naime, Dušica se osvrnula na odnos sa Čavom i prokomentarisala priče da je u vrijeme njihove pauze bio u emotivnoj vezi sa pjevačicom Kijom Kockar.

Koliko ti je teško da ti kao javna ličnost sačuvaš od javnosti svoj odnos sa partnerom?

- Pa teško mi je. A i ja se zaletim, idealizujemo mi žene mnogo.


Dobro, ali ovo sa Čavom već traje..?

- Ja sam sada odlučila da ne pričamo o ljubavi i da ne pričam o trenutnom osjećanju jer sam našla novu ljubav u sebi, u svom domu i u stvarima koje me okružuju, jer sam do sada trošila energiju na te neke "borbe sa vjetrenjačama". Odlučila sam da to više ne radim. Mogu i ja nešto da naučim sa 40 godina. Nije potrebna emotivna ljubav da bi te pokrenula. Ja sam postala malo hladna i surova i kažem da sam sebi rodila ko će da me voli i zagrli. Tako da sam odlučila da svoj privatni život držim po strani.


Kako si se osjećala u tim trenucima kada si na kratko prekinula sa Čavom, pa je onda isplivala informacija da je on u vezi sa Kijom?

- Pa ne, ne bih ja stvarno da spominjem osobe koje nisu dio mog života i sa kojima ja nemam dodirnih tačaka. Mislim da iz ugla nekoga ko ima ovoliko godina i karijere imam o čemu da pričam. Moja karijera ne traje dvije, tri godine i nigdje se nismo preplitali da bih nekome ja svojim pojavljivanjem davala na značaju.


Da li si sada najbolja verzija sebe?

- Tek ću biti. Vratila sam se čitanju, posvetila sam se onome što je osnova mog života, a to je moja porodica i ono na čemu treba da radim. Tako da, tek ću biti najbolja verzija sebe - rekla je u emisiji "Red Zone".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.