x

Dušica Jakovljević puštena sa Infektivne: Uradili joj sve analize, ide na kućno liječenje, a ovo obavezno mora da uradi!

Dušica Jakovljević napustila je danas Infektivnu kliniku u Beogradu! Ona će oporavak nastaviti kod kuće, a kako saznajemo, već za nekoliko dana vratiće se na posao. 

"Nakon što su mi urađeni svi neophodni nalazi, doktori su donijeli odluku da me otpuste iz bolnice i upute kući, gdje ću još nekoliko narednih dana "puniti baterije" i jačati svoj imunitet. Osjećam se dobro i nema razloga za brigu. Moje zdravlje je, na sreću, u redu, ali poslušaću savjete ljekara i odmoriti još nekoliko dana. Moram da iskoristim priliku i da se zahvalim svom zdravstvenom osoblju Infektivne klinike u Beogradu, koji su maksimalno i bezrezervno posvećeni svim svojim pacijentima i čine sve što je u njihovoj moći, i sve to uz osmijeh, koji je tamošnjim pacijentima mnogo znači. Hvala svima na brizi, uskoro se ponovo družimo u emisijama i jedva čekam povratak na male ekrane! Gledamo se uskoro", poručila je Dušica.


Podsjetimo, ona je na kliniku primljena usljed blago povišene temperature, budući da se i dalje zbog koronavirusa svi koji kojima se javi bilo kakav simptom ovog virusa upućuju u specijalizovane bolnice za Covid-19. Na sreću, potvrđeno je da voditeljka nema upalu pluća, te da je njeno zdravstveno stanje u redu, zbog čega je puštena kući.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy