x

Dušicu Jakovljević napali kako pijana vodi emisiju: Voditeljka se obratila gledaocima Zadruge i poslala jasnu poruku!

Voditeljka TV Pink, Dušica Jakovljević sinoć je tokom živog programa odlučila da uputi poruku svima koji su odlučili da je komentarišu, s obzirom na to da je primijetila da je jedna od glavnih tema na društvenim mrežama. Naime, nju su gledaoci Zadruge kroz komentare napali kako pijana vodi emisiju.

Dušica je poručila da ima poruku za sve "maliciozne moralne gromade". Tokom govora Jakovljevićeve, publika je odmah ustala i ispratila njeno izlaganje gromoglasnim i dugotrajnim aplauzom.

- S obzirom na to da nisu samo zadrugari glavna tema na društvenim mrežama, nego i ja... E pa ovako, dragi moji! Samo da se obratim. Ja bih željela da kažem svim onim malicioznim moralnim gromadama koji kod kuće vjerovatno drže neku flašu pored kreveta, da vam kažem da je voditeljku najskupljeg rijaliti programa postavila najgledanija komercijalna televizija - TV Pink da bude glavni voditelj najskupljeg hiper-rijaliti programa i da to ne bi radili tek tako - govorila je Dušica i dodala:


- Ovo nije informativni program! Ovo je emisija u kojoj se šalimo! Ja nisam tip voditelja koji će sjediti mirno. Ja jesam ta koja će mlatarati rukama, ustajem... Hvala vam na pažnji i mogu samo da kažem da ćemo se dugo gledati na TV Pink i da to radite zato što me volite - rekla je voditeljka Pinka.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.