x

Duško Kuliš u Sarajevu predstavio kompilaciju „Moja jesen i njeno proljeće“ sa 43 pjesme

Duško Kuliš u Sarajevu je predstavio kompilacijski album „Moja jesen i njeno proljeće“ koji je izdao za „Croatia Records“, a na kojem se nalaze čak 43 pjesme.

Legendarni pjevač okupio je kolege i prijatelje u restoranu „Začin“, a ovom prilikom promovirao je pjesmu i spot „Sarajevski galeb“. Ovu numeru punu emocija je posvetio svom dugogodišnjem saradniku i prijatelju Kemi Bisiću. Među zvanicama je bio njegov veliki prijatelj i kolega Halid Bešlić, ali i Enes Begović, Nijaz Skenderagić, Enver Šadinlija, Dževdet Tuzlić... 

- „Sarajevski galeb“ je znak da nisam zaboravio prijatelje, ali i Sarajevo. Drago mi je da sam na jednom mjestu okupio lijepu sarajevsku raju. Sigurno ću ovo druženje dugo pamtiti. Malo se pjevalo, a više pričale anegdote. Tako se Halid Bešlić prisjetio kako je snimio svoj veliki hit „Neću, neću dijamante“. Halid i ja smo bili cimeri na turneji na kojoj je zadnji koncert bio u Prištini. Naravno, poslije smo „zaglavili“ u kafani, a on je ujutru u Beogradu trebao da snimi „Dijamante“. Pošto smo bili mamurni, ja sam Halida izvlačio iz kreveta i umivao da ne bi zakasnio u studio. Nakon što je snimio pjesmu, sačekao sam ga na aerodromu u Sarajevu i zajedno smo je preslušali, i poslije, naravno, opet smo krenuli put kafane – kazao je Duško Kuliš.

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Tko danas čita ovo svjedočanstvo, trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je sve počelo kao neki vic, a drugi su rekli da je to nemoguće. Ja sam Ruža Tomašić iz šibenske regije. Sretan sam u braku, s dvoje djece i lijepom žena. S mojom se obitelji dogodilo nešto strašno, izgubio sam posao, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogla dobro brinuti o sebi i obitelji. nju i moju djecu u to određeno vrijeme. Uspio sam devet godina, nijedna supruga koja bi me podržala da se dobro brinem o djeci. Pokušavam poslati testnu poruku svojoj ženi, ali ona me sprečava da razgovaram s njom. Pokušavam razgovarati s njezinom prijateljicom i njenom obitelji, ali još uvijek znam da bi mi netko mogao pomoći i poslao sam zahtjev kasnije tolikim tvrtkama, ali još uvijek nemojte me zvati, sve dok ne dođe vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti , Kad sam upoznao svog starog prijatelja kome sam objasnio sve svoje poteškoće, a on mi je pričao o velikom čovjeku koji mu je pomogao da se dobro zaposli u tvrtki Coca cola i rekao mi je svoj šarmaterski šarm, ali ja sam osoba koja nikad vjeruje u čaroliju, ali odlučio sam je isprobati i Drosagiede me uputio i pokazao mi što da radim u ova tri dana ručka čarolija. Slijedim sve upute i radim ono što je tražio da učinim dobro. Drosagiede bi bili sigurni da je sve dobro prošlo i da će me supruga opet vidjeti nakon predivnog djela Drosagiede. Supruga me zove nepoznatim brojem i ispričala se i rekla mi je da joj stvarno nedostaje, a naša djeca i moja supruga dođu kući. Nakon dva dana kad mi je tvrtka poslala zahvalno pismo, sada sam uzorni menadžer tvrtke ovdje u SAD-u. Savjetujem vam da ako imate problema pošaljite poruku na ovaj e-mail: [email protected] ili whatsapp na +2349014523836 ili viber na +2349014523836 i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmi stvari zdravo za gotovo i oduzet će ti se. Želim vam najbolje.