x

Duško Tošić napadnut nožem u Beogradu, oglasio se i objasnio detalje drame!

Duško Tošić, povremeni fudbalski reprezentativac Srbije, napadnut je nožem na Kalemegdanu u nedjelju ujutru, saznaje Telegraf.

Tošić je bio u društvu Andreje Milutinovića, koordinatora za fizičku pripremu i rehabilitaciju fudbalske reprezentacije Srbije, kao i još nekolicine fudbalera koji su napadnuti od strane grupe mladića.


Mladići su u jednom trenutku počeli da prijete i traže novac, ali su napadnuti fudbaleri, uz Milutinovića, uspjeli nekako da riješe situaciju i svi ostanu nepovrijeđeni. Naravno, cijeli slučaj je vrlo brzo prijavljen policiji.


Tošić je na svom Instagram profilu (objava kasnije uklonjena) objasnio detalje napada.

- Da bih spriječio nagađanja, tačno je da smo moje kolege fudbaleri (od kojih trojica stranaca) i ja jutros napadnuti na jutarnjem treningu na Kalemegdanu. Napala nas je grupa huligana, koja je bila naoružana noževima i elektrošokovima - napisao je Tošić i dodao:


- Srećom sve se završilo bez većih posljedica, policija je blagovremeno reagovala i uhapsila napadače, koji su uspjeli nažalost ozbiljno da povrijede jednu ženu koja je slučajno prolazila.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.